Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

:hi:

vandaag is mijn :weegschaalrose: zo slecht gezind (en ik nog meer!:S) dat ik het resultaat echt niet wil invullen. Kwestie van mijn grafiek niet als een cardiogram te laten evolueren. :grrr: :grrr::grrr:
Het is mijn dag niet vandaag. Op mijn linkerbeen opgestaan.
Mijn sleutels zijn teruggevonden en dat is belangrijk! Nu kan ik nog wat dringende :boodschappen: doen.
In de namiddag en 's avonds ga ik lesgeven, maar ik ben vergeten aan onze onthaalmoeder te melden dat het laat gaat worden vanavond. Nu moet ik me weer excuseren, terwijl ik gisteren al moest afbellen vanwege de bewuste 'sleutel-affaire'. :shy:Die madam gaat terecht denken dat wij een stelletje warhoofden zijn.

Straks een lichtpuntje: ik mag naar Ikea om spiegel te kopen voor onze badkamer (na drie maanden scheren zonder spiegel vond mijn man het welletjes en omdat wij er nog niet over kunnen beslissen hoe groot en breed die spiegel moet zijn, ga ik straks als tussenoplossing een van Ikea halen. Natuurlijk zie ik het nu al dat dat ook de definitieve gaat worden...:lachen:)! Hopelijk kan ik mij een beetje onder controle houden om niet te veel van die andere dingetjes te kopen...:lachuh:

Wat eten betreft ga ik het vandaag braafjes doen, zoals altijd. Die :weegschaalrose:, als die morgen dan nog niet beter gezind is, smijt ik die weg! Mijn kleren van voor de :zwanger: zitten nu veel minder strak en dat vind ik nu even belangrijk als die stomme weegschaal.
Ik wens iedereen veel succes,
:haveaniceday:
Groetjes en liefs,
sunce :zon:

March 28, 2006 om 06:32
:hi: meid :bloem:

Als die weegschaal :weegschaalblauw: zo gemeen tegen je blijft doen, moet je gewoon eens dreigen dat je haar inruilt voor een andere. Ik heb het 2 weken terug ook gedaan, en sindsdien heeft ze niet meer zo'n grote mond (of grote cijfers :lachen:)
Serieus nu: de kilootjes gaan misschien niet zo snel naar beneden :pijldown: maar je kleren passen toch beter? Moet toch een teken zijn dat je afvalt he :ja:
Geniet maar van je uitstapje naar Ikea en zoals Inie ook zei: verwen jezelf gerust eens :moneymoneymoney: Het leven is meer als lijnen en werken he :party:
Fijne dinsdag verder en he, morgen gaat het gewoon weer beter met de lijn :aaioverbol:
Lieve knuffel :knuffel:
Catherine :botje:
:kisskiss:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan