Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Debby31 woog op het moment van schrijven 102.80 kg (bmi: 36.42).

Gister was het dan zover, vol goede hoop naar de Dietist en de Chirurg. Vervelend dat de weegschaal daar zwaarder weegt dan de mijne thuis, dat is altijd weer zo'n domper. Maar goed, ze waren tevreden. Ga zo door en tot 8 mei was het bericht.

Met de Chirurg heb ik een datum geprikt:

29 JUNI!!!!

Dat wordt dus mijn grote dag....

Ik ben met het formuliertje bij afdeling opname geweest maar zijn konden me nog niet inplannen omdat het rooster van juni nog niet binnen is. Ze hebben wel een notitie gemaakt en tenzij er iets heel geks gebeurt gaat het de 29e juni echt gebeuren.
Toen ik met haar de opname zat door te nemen werd ik opeens heel zenuwachtig. Ik leef hier natuurlijk al heel lang naar toe maar het kwam opeens zo dichtbij. Het is ook niet niks. Ik ben ook gelijk begonnen met mijn omgeving te mobiliseren voor de kinderen.
We hebben er 3 en er zijn weinig mensen die zitten te wachten op 3 kinderen voor een aantal weken (zeker met een baby van dan 10 maanden), dus we hebben ze een beetje verdeeld. Ik heb wel het idee dat het goed geregeld is zo. Dat is voor mezelf wel erg prettig, dan lig ik een stuk rustiger weetende dat de kindjes het goed hebben.

Maar goed....spannend spannend dus! De chirurg hoeft met niet meer te zien voor controle. Ik moet begin mei een afspraak maken met de chirurg die de ingreep gaat doen en met de anaestesist (schrijf je dat zo?). Een dag voor de operatie moet ik bloed laten prikken bij het lab. (voor transfusie oid) en een dag voor de ingreep mag ik ook bellen om te horen hoe laat ik aan de beurt ben.
Ze hebben 150 minuten OK tijd ingepland, da's bijna 2,5 uur....heftig he.

Het komt wel erg in de dichtbij zo! En voor nu....tja doorgaan waar ik mee bezig ben lijkt me zo. Voor de operatie wil ik ZEKER nog 10 kg kwijt (liefst meer natuurlijk, maar laat ik niet overmoedig worden)
Ik moet wel zeggen dat ik de knop in mijn hoofd weer helemaal om heb op het moment. Ik heb geen behoefte om meer te eten dan strikt noodzakelijk. Maar ja, zoals we allen weten kan dat met de dag veranderen.
Het gaat goed dus:

DOORGAAN, VOORAL DOORGAAN!

Groetjes,
Debby

April 5, 2006 om 07:18
Gefeliciteerd met je datum, je moet nog wel veel afvallen denk ik als je die buikwandcorrectie zo mooi mogelijk wil hebben.

Knap hoor, zo'n wilskracht. Zelf heb ik een maagbandje, ik kreeg het na mijn zwangerschap er niet meer af, mede omdat ik aan het bed gekluisterd was door een bekkeninstabiliteit. Dan kom je in een vicieuze cirkel terecht.

Heb net je berichtje gelezen bij Biacamaantje en ik dacht laat ik eens kijken bij jou. Nou petje af hoor!!

Jammer dat je niet langer mag wachten met je bwc, want je bent onverhoopt weer bijgekomen en het zou mooi zijn, als je iets meer tijd hebt om op je streefgewicht te komen.

Nou nogmaals toi toi toi!

Groetjes,
Cloudje
Onbekend
April 5, 2006 om 13:36
:hello:

bedankt voor je reactie, ik vraag me af in welk ziekenhuis je bent geweest voor een lapband dan?
tuurlijk hebben ze bij mij ook geprobeerd om het niet te laten doen , en natuurlijk is het ook wel beter als je het zelf kan maar ik trek niet voor niets aan die bel.
ook ik moest proberen zelf wat af te vallen maar niet dat ik 100 moest wegen want je moet namelijk een bmi hebben van boven de 40 om in aanmerking te komen voor een lapband.
die band blijft er nu mijn leven lang inzitten hoop ik , en ik kan gewoon eten hoor al zit ik nu nog op de vloeibare fase. je moet de lapband zien als hulpmiddel.
ik neem aan dat jij in juni een bwc gaat krijgen?
succes daarmee.

:doei: bianca.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan