Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

Hoi!!

Nou, ik voel ze behoorlijk, mijn spieren. Vanochtend toen ik uit bed ging waren ze opdringerig aanwezig en toen ik de trap af moest helemaal!! Maar na een ochtendje heen en weer lopen op mijn werk gaat het gelukkig weer beter.
Vandaag hoef ik gelukkig niet te rennen. Morgen mag ik weer, maar dan hoef ik maar 35 minuten, dat scheelt.

Nu is het tijd om even wat huishoudelijke activiteiten :poetsen: te doen. Maar eerst nog gauw jullie dagboekjes langs!

Groetjes:hardlopen:

March 28, 2006 om 07:49
Hoi hoi

Dus jij hebt daar nog steeds last van, van stijve spieren??? mmmmm das jammer. Ik ben namelijk erg gevoelig voor spierpijn, en had bedacht dat het binnenkort wel minder zou worden, na vaker gelopen te hebben..... NOT!!!!

Verder gaat bij mij het lopen lekker. Gister ipv drie keer 4 minuten 3 keer 5 minuten vol kunnen houden! Gaat lekker dus. Alleen het is elke keer mijn rechter been wat de volgende dag opspeelt. Ga ik dus meteen vragen op die loopclinic, wat ik verkeerd doe!

Als het goed is, moet ik over 6 weken een kwartier kunnen rennen! Is natuurlijk niks, in vergelijking met jou, maar voor mij al weer een mooie prestatie. Begin mei zal ik maar eens beginnen met een vervolgschemaatje te gaan zoeken, zodat ik het kan uitbouwen naar een half uur.........

17 april heb jij toch die halve marathon? Ik zal aan je denken die dag!!!! Is toch maar een knappe prestatie hoor! Zover zal ik wel niet komen. Een uurtje te kunnen rennen, lijkt mij voldoende!

Groetjes
Jaqueline
March 28, 2006 om 08:20
Geen wonder dat je lijf boos is na zo'n stormsessie van gisteren. Als het een beetje leek op het weer wat wij hier gisteren hadden dan kan ik me voorstellen dan 15 minuten als een uur voelt.
Hopelijk ben je morgen wat minder stijf en kun je weer lekker verder. Echt super dat je in een jaar tijd zover bent dat je een halve marathon gaat lopen.
:wave:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan