Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Geschreven door Gliekje

Argghhh ik wordt er gek van!! Volgens mij heb ik nooit nog zo gezond gegeten en veel gesport!! Ik loop 3 keer per week hard, daarnaast zorg ik altijd dat ik ongeveer een uurtje op de cross trainer sta als ik op het sportcentrum ben (4 tot 5 keer per week) en dan nog in het weekend 1 activiteit, mountainbiken, hardlopen of skeeleren. Daarnaast eet ik 3 keer per dag sochtends en smiddags 2 boterhammen en tussen door minstens 2 appels en savonds een warme maaltijd en NOG val ik niet af! Tja in het weekend snaai ik wel eens aangezien ik bij me ouders ben, maar dat compenseert die ene activiteit.....
Btje demotiverend moet ik zeggen, denk dat ik maar eens een eigen weegschaal aan ga schaffen en nog meer opletten op wat ik eet savonds!!
I don't quit, maar t wordt me wel moeilijk gemaakt moet ik zeggen.....
arggggggh

March 28, 2006 om 12:58
hey meis,
ja pfff irritant zeg ! maar ik ken t.. heel erg goed zelfs ! ik denk dat ik binnenkort ook zelf een weegschaal ga kopen. op de 100 g nauwkeurig ook. kan ik t hier ook bijhouden.
heb nu 2 dagen erop zitten bijna. is best goed vol te houden. heb helemaal geen honger en benook nog niet eens een klein beetje in de verleiding gekomen me er niet aan te houden. best netjes he ? wel beetje weinig kcal (ong. 1200) morgen nog 1 opruimdagje, en dan mag ik ook groente en fruit. ben benieuwd of ik in t weekend wat afgevallen ben !
en je steun heb ik dus VOORAL in t weekend nodig. zaterdag personeelsfeestje. uit eten enzo. nouja dan kan ik er dus niks aan doen, dan moet ik wel afwijken. maar goed, ik probeer t zo lang mogelijk vol te houden. mocht t helpen bij mij, doe je toch lekker met me mee ? je kunt dan wel niet mee-eten met de anderen, maar 1 voordeel: koken hoef je ook nauwelijks ! wel lastig met wat je naar school mee moet nemen, maar daar kom je ook wel uit. maar dit is ook een beetje een experiment voor school he ;) gezond eten is t belangrijkst, en dat is dit op t moment niet.
maar goed, keep up the good work. ik ga morgen miss wel weer sporten, anders donderdag.
spreek je nog.

dikke x
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan