Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Slankieinspe woog op het moment van schrijven 101.20 kg (bmi: 35.86).

hallo allemaal,daar ben ik weer, een heel druk weekend gehad op de beurs,was ontzettend druk,maar heel leuk om te doen.
Onregelmatig gegeten, 2x uit eten geweest,ik durfde vanmorgen niet op de schaal, heb het gevoel van een kamerolifant.:olifant1:
Vandaag iemand gesproken die 10 kilo,vanaf januari was afgevallen,ging naar de EGA, ben ik vroeger ook geweest , we hebben het er uitgebreid over gehad en dus ik ga vanavond met haar naar de EGA, ik heb toch die héééle gróóóóte stok nodig:vegen:
Ik vind deze site perfect, maar voor mij te vrij blijvend,ik zal natuurlijk elke dag in mijn dagboek schrijven hoe het mij vergaat,want jullie heb ik ook nodig.
:lente:

March 28, 2006 om 09:51
oke, ga jezelf maar weer een zoethoudertje geven.

bij deze spreek je met iemand die sinds januari 12 kilo is afgevallen zonder die onzin van weegclubjes en dieetclubjes die eeen stok achter de deur zijn tot je op je eigen weegschaal ziet dat je bent aangekomen en dus maar niet meer gaat.

ik zou dat geld voor die EGA bewaren voor een beloning als je volgende week een pondje bent afgevallen op eigen kracht. en wij willen je daar helemaal gratis bij steunen (+)
March 28, 2006 om 09:59
en ik ben dus niet een uitzondering, kijk ook eens bij anna1949.valtaf.nl en bij .....

vele anderen!
March 28, 2006 om 11:38
Hoi Slankie,

Als jij die stok achter de deur nodig hebt, moet je het gewoon doen. Voor iedereen werkt weer wat anders en jij weet het best wat voor jou werkt. Ik ben nu zelf 8 kg in een maand afgevallen, en dat komt omdat ik mezelf (lichamelijk en geestelijk) spuugzat was. Met andere woorden mijn motivatie was groot genoeg. Ik ben heel benieuwd of je jezelf via de EGA weer wat kunt opladen en anders pep ik je wel op! Kop op.

Mooi bly,
Joke
March 28, 2006 om 12:18
Hoi Slanki,
Je hebt inderdaad gelijk ook ik moet er moeite voor doen en heb ook al jaren dat jojo effect gehad maar voor eens en voor altijd ben ik er achter gekomen dat je je eetwijze moet veranderen maar ik ben ook gek op chocola en andere lekkere dingen ik heb moeten afkikken ook doe ik het voor mijn gezondheid dat is het belangrijkste vind ik dara komt bij dat het natuurlijk wel leuk is om een paar maatjes minder te hebben. Wat is Gea. Wens je heel veel succes vanavond en tot mails.
liefs van Anna:boeketje::boeketje:
March 28, 2006 om 13:24
Heeeee wijffie :dag:

Gezellie dat je een stukje in mijn dagboekje hebt geshreven. En ik heb je ook gelijk buddy gemaakt, kunnen we gezellig bij mekaar buurten, en mischien mekaar een beetje bijstaan. tja en waarom we steeds een terugval hebben, :ikweetnietwaaromikaankom: ja wist ik het maar, dan kon ik er wat aan doen hahahhaaa. Mijn eerste dagje is redelijk goed gegaan :afgevallen: hoewel ik nog niet mijn "punten" allemaal heb opgeschreven. Maar ik denk wel dat ik erg netjes zit met de punten. Dat is meestal wel de 1e dag hè dan gaat het altijd goed, hahaa.
Hoewel ik vanmiddag ineens een lekkere trek kreeg joh :pf:
Ik heb vanavond lekker extra veel gegeten zodat ik de hele avond vol zit. Beetje mezelf beschermen.
en hoe is het met jou gegaan bij de EGA. Is dat eigenlijk net zoiets als de WW?????
Nou wijffie heeeeeeeeel veeeeeeeeel succes, en mischien met elkaar komen we er wel
toch?? toch??????? TUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRLIJKKKKKKKKKKK
hoewel??? hahahaha nouja joh we zien wel, als we maar gezond en gelukkig zijn!!!!!

heel veel liefs brientje :knuffel:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan