Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Destina woog op het moment van schrijven 61.00 kg (bmi: 22.41).

Hallo allemaal,

Ik ben een maandje verder met mijn afslank-race. Inmiddels ben ik 4 kilootjes lichter geworden. Dat geeft echt een goed gevoel. Ik pas weer in mijn oude spijkerbroeken die ik niet eens dicht kon knopen.

Ziekenhuis dieet heeft me erg geholpen. Daarmee wil ik sproetje nog een keer bedanken. :thankyou: Met dit dieet eet je eigenlijk genoeg en krijg je weinig calorieen binnen. Je staat nooit met een lege maag van tafel, maar je zit vol.

Ik ben ook druk bezig geweest laatste dagen. Werken, studiedag, werken bij de voetbalclub achter de bar, het huis verven en schoonmaken, rijlessen. EHBO herhaling en morgen ouderavond.. Elke minuut is vol. Ik ben nog niet klaar van huis opruimen en schoonmaken, :poetsen: dus ga ik 's avonds beetje voor beetje doen. Lente in de lucht, dus alles moet schoon en netjes zijn..

Voor beloning van goed afvallen ben ik vandaag even onder de :zonnebank: geweest. Heerlijk..

Waar ik me eigenlijk zorgen om maak, als ik mijn streefgewicht behaal, hoe houd ik het voor altijd. In de zomer wil ik niet paar kilootjes bijkomen en weer gaan stressen. Ik heb bedacht, niet meer gewone brood eten, maar mijn atkinsbrood blijf kopen. 1x in de week in het park :hardlopen: en in de zomer met elke mooi weer gaan zwemmen. Veel groente eten :salade2: en afblijven van :patat: en al die vettige dingen. Kortom; gezond leven..

Nou, nog 4 kilo's te gaan. Ik denk dat ik deze week ook een paar kilo's lichter gaat worden, want het gaat heel goed. Ik sport niet maar beweeg genoeg de hele dag.

Ik wens iedereen zonnige lentedagen..:wittebloem:

Groetjes,

:doei:

Destina

March 31, 2006 om 04:16
Bedankt Zahra, ik ga eraan denken dat ik af en toe pauzes neem. (Zoals nu). Ik ben lang niet klaar met mijn huis. Vandaag ben ik vrij en moet heel veel doen. Nou, ik ga weer.. pffffffff.....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan