Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Peter345 woog op het moment van schrijven 111.60 kg (bmi: 30.27).

Vanmorgen was ik flink :aangekomen: . Gisteren dan ook een heel leuk :feestjebijotje: gehad op bourgondische wijze. Flink aan de spareribs, beenham, paling en kip gezeten :grotebout: :kebab: :biertje: .
Maar de avond was perfect met veel muziek, gein en eten. We hebben een beregezellige avond gehad. Na een likeurtje en een pul bier of 4 ben ik de BOB uit gaan hangen en aan de tonic gegaan. Ik was de chauffeur, en dan moet je je (helaas) inhouden. Maar ik vond de avond er niet minder leuk om.
Gisteren voor het eerst een BERT gezien. BERT= Bezopen En Rijdt Toch. Link maar ja, ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

Gisteren eerst flink uitgewaaid en natgeregend tijdens de voetbal van de kleine. Wij hadden het koud, maar de mannetjes waren zo fanatiek bezig dat ze het niet eens merkte. Ik was nat tot op het bot, maar bij de warme kachel en airco van de auto was ik snel weer redelijk droog.
We hebben 2-2 gelijk gespeeld. Wij waren de betere partij, maar moesten een nieuwe jongen in het team toelaten die nog geen bal kan trappen. Hij heeft meer bij de dugout staan huilen bij zijn moeder dan dat hij in het veld stond. We hadden dus steeds een man minder in het veld. En als de bal dan naar hem toe kwam stapte hij opzij, alsof hij bang voor de bal was.

Vandaag houdt ik het bij licht eten en :waterdrinken: . Zometeen even een uurtje met de hond het park in en vanavond maar flink op de crosstrainer. De hele week maar balansweek houden.

De komende weken houdt ik het netjes. Hoewel met pasen een brunch bij me broertje, en 8 mei een avondje naar de griek.
Pffffff slank worden valt niet mee:lachen:

Prettig weekeinde verder allemaal en laterzzz
Peter

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan