Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 26.23).

4 ons erbij dankzij mijn snoeperijen van gisterenavond! Maar ik vind het prima; het was lekker, ik heb er van genoten en het mocht van mezelf! Natuurlijk heb ik wel wat meer gesnoept dan ingecalculeerd! :maggy: Maar één zo'n dagje (avondje) per week verpest gelukkig niet mijn hele strenge lijnweek!

Vandaag weer normaal doen dus. Heb ontbeten met yoghurt, All Bran en :aardbeien: en om een uur of half 11 een sinaasappeltje. Over een half uurtje gaan Sjaak en ik lunchen met afbakbroodjes, en vanmiddag even op de koffie bij z'n moeder. Verder weinig plannen. Vanavond maar weer eens een filmpje huren ofzoiets. Lekker uitgebreid voor de buis, ZONDER snoeperijen... Hahaha!

Fijne zondag allemaal!

Liefs en :doei: Annemiek.

April 9, 2006 om 05:58
Oh afbakbroodjes, lekker!! Dat vinden wij ook altijd zo gezellig en lekker om te doen in het weekend.

En ach die 4 ons: wat er snel bij komt, gaat er ook weer snel af. Toch?
April 9, 2006 om 06:45
Geniet er van. Dat doen wij ook....

:knuffel:

chantal
April 9, 2006 om 11:42
Hoi!

Have a nice one!

:tulpje: Hans
April 10, 2006 om 03:16
Hoi Annemiek,

Ook de wijn kan doorkomen....we zitten allebei onder streef!!!

:knuffel:

chantal
April 10, 2006 om 16:10
Hey Annemiek!

:applaus:

Jij gaat ook lekker! Sinds je die uitdaging aan gegaan bent, weet je weer helemaal waar je mee bezig bent, zo te zien. Je ligt gewoon VOOR op schema! En ook nog ingecalculeerd zondigen. Echt super! Komt helemaal goed nu.

Ik heb nu ook voor het eerst mijn korte termijndoel eens uitgeschreven in onzen en weken. Ga ik ook eens proberen. Ben benieuwd of het voor mij ook werkt.

Dat joghurt/fruitdagje heb ik aan jou te danken. Weet je nog dat ik je er om vroeg? Afgelopen weekend pas voor het eerst toegepast, maar ik vind het ook een uitvinding. Geweldig! Eigenlijk zoiets simpels. Noem het een joghurt/fruitdagje of een balansdagje, wat je wil, maar het werkt. Inderdaad, een 10 voor die gast. Ik dacht dat jij het was!

Nog iets heel stoms trouwens. Ik heb pas over je gedroomd. Echt te maf voor woorden. Ik droomde dat ik ergens in de randstad in een of ander groot zwembad was dat leek op een discotheek. André van Duin was daar ook (??) :lachen: en jij was bij hem. Je was een kennis van hem. En ik herkende jou van je site. Maar jij herkende mij helaas niet. Is dit nou geen idiote droom? Ik twijfelde of ik het je zou vertellen, bang dat je zou denken dat ik niet zou sporen .... :bloos:

:hallo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan