Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Chacama woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 27.53).

Hoi Allemaal,

Het is nu bijna slaaptijd. Fleurtje ligt al lekker in d'r bedje en ik ga zo languit op de bank.

Gisteren was het erg gezellig. En iedereen (op de BOB's na) was binnen de kortste keren ook een eind van de wereld. En als je dan zoals ik nuchter bent dan heb je de grootste lol. Ik heb me aan me voornemen gehouden en heb naast 1 Icetea en 3 cola alleen maar water gedronken. En ik moet zeggen dat het me goed af ging. Zo af en toe dwaalde mijn hand wel af naar een half vol glas bier van mijn buurman, maar ik bleef sterk en heb het bij water gehouden.

Het feit dat ik redelijk zware migraine medicijnen had ingenomen heeft me daarbij trouwens goed gesteund. Want alcohol en drugs gaan niet samen.

Vanochtend zijn we weer naar de vliegtuigen geweest. En Fleur heeft wederom met d'r vader meegevlogen. Dat ze het spannend vind merk je aan d'r reactie naderhand. Als je dan vraagt vond je het leuk dan zegt ze nee, maar de zin er na is dan....maar de volgende keer ga ik weer mee. Ach, ze geeft het zelf aan. En daar gaat het om.

Ik ging vanochtend op de weegschaal staan en dat ding is echt de wegkwijt. Donderdag 66 (gelukkig) vrijdag 66,6 (schrik) en nu weer 66 kg. Ik ben er erg blij mee, maar hoop dat ie morgen nog iets omlaag gaat en zeker niet omhoog. Ik moet toch echt op die 65,8 uitkomen anders moet ik koken en afwassen en daar pas ik voor. :D

Fijne zondag en tot later

:pooh:

chantal

April 9, 2006 om 09:24
hoi Chantal,
dank voor je compliment. jij moet natuurlijk niet op het onsje nauwkeurig plannen, dat werkt niet met die apparaten die wij weegschaal noemen. die geven alleen de grote lijnen aan en daar moeten we dan nog blij mee zijn ook. dus als er morgen een ander cijfertje staat dan is dat geen ramp, het gaat meer om het eindresultaat.

maar als jij belooft (of al beloofd hebt) om te koken en af te wassen op basis van dat getal dan 'hang' je ;-) of ga je heeeeeel veel water drinken en heeeeeel weinig eten om dat probleem af te wenden?

hebben jullie samen om beurten vliegdienst? wegens Fleur of omdat er maar één piloot kan zijn? en is de flinke wind van vandaag goed of juist niet?

sterkte met die weegschaal morgen :D
Hans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan