Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Lappie woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 25.65).

Weer een nieuwe poging van mij. Vorig jaar was ik 10 kilo afgevallen (69kg>>59kg). Geweldig! Alleen ben ik de afgelopen 7 maanden weer 7 kilo aangekomen... :oeps:
In het verleden heb ik toch wel een eetprobleem gehad, een jaar of 13 geleden denk ik. Sinds die tijd ben ik altijd in gevecht met mijn gewicht. Ups en downs bij mij. Ik ben een mens van alles of niks... of de remmen gaan los (eet de hele dag door), of ik kan heel gediciplineerd lijnen (beetje obsessief zelfs). Ik schijn nogal moeite te hebben met de gulden middenweg te vinden. Een jaar of zes geleden ging het heel goed eigenlijk, ik woog rond de 55 kilo en kon goed op gewicht blijven. Drie jaar later ben ik (na 12 jaar) gestopt met roken en ben ik een jaar later ook nog bevallen van onze zoon.... allemaal leuke dingen dus, maarja het heeft wel gevolgen voor mijn gewicht.
Op dit moment zit ik eigenlijk in de bekende visieuze cirkel waar ik niet uit kom. Ik eet te veel omdat ik me kut voel, voel me kut omdat ik te veel weeg en ik weeg te veel omdat ik te veel eet... de vraag is: wáár stap ik de cirkel uit?
Ik hoop dat ik me kan verzetten en dat het lukt deze keer!!
Linda

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan