Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Gogeert woog op het moment van schrijven 120.00 kg (bmi: 32.22).

Vandaag nog niet buiten geweest. Dat had ik me anders voorgesteld. Boksbal met mijn zoontje kopen was het idee. Goh, die wilde ik ook altijd al hebben, maar kwam er nooit van. Is ook niet zo simpel om op te hangen kwam ik na even kijken in de GAMMA achter. De juiste combinatie van haken, (keil)bouten, evt hout was even bij elkaar denken.
Nou, vandaag dan maar administratie en hoop examens nakijken. Als je zo'n week steeds de hort op bent blijft er van alles liggen, kun je het niet doorspoelen. Mijn oude auto doet het ook weer. Het is wat met een Amerikaan. Voor een simpel pedaalrubber moet de bestelling in Detroit gedaan worden. krijg je toch wat van. De monteur was toch maar zo inventief een andere te versnijden. Word je toch gek van als je bij een dealer vraagt om een simpele waterslang als die gebarsten is en je verder wilt rijden. Je ziet er honderden liggen en krijgt als antwoord na 10 minuten zoeken in zo'n database: sorry meneer, di hebben we niet, als u het typenummer doorgeeft en bouwjaar hebben we het binnen twee weken in huis. Schiet op man, ik moet het nu hebben, en dan sta je vervolgens met iets wat er op lijkt een kwartier met een figuurzaagje en schroevedraaier te klooien tot ie vast genoeg zit dat je weg durft te rijden.
Goh, maar een goed gevoel dat je weer kunt toeren met een heuse APK. Moest ik dan ook even doen gisteren. Nog een kort weekje, nog even doorzetten met wat administratie en dan wat dagen vrij. En morgen natuurlijk weer op de fiets. Zie ik gewoonweg naar uit zeg.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan