Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Xanne woog op het moment van schrijven 66.60 kg (bmi: 23.04).

Hallo allemaal,

Zo eindelijk weer even online. Het waren werken met zwaar weer hier, maar goed, die zijn nu achter de rug en het is tijd om de boel weer eens even op de rit te zetten.


Na een definitieve diagnose van mijn zoon, kregen we te horen dat mijn schoonvader terminaal was. Nog voor hij dood ging, overleed, toch onverwacht mijn oma. Daarnaast kwam er werk op mijn pad, dus eigenlijk een hoop dingen tegelijk.

Mijn gewicht, ach het kan aanmerkelijk erger, ik denk dat ik een aantal jaar geleden in dit soort weken kilo's erbij gegeten had. Nu weeg ik net boven de 66 en die ene kilo is nogal makkelijk aan te pakken, gewoon even een poosje netjes eten.

Ach ondanks alles gaat het helemaal niet slecht en ik voorzie dat het de komende maanden er alleen maar beter op zal gaan. Nu maar hopen dat het weer snel een beetje lekker wordt, zodat ik voor de vakantie over drie weken, nog een beetje in de zon kan zitten.

Fijne avond,
Xanne

April 12, 2006 om 05:07
Ha Xanne,

Fijn dat je er weer beter voorstaat!

Trieste en energievretende zaken zijn er bij jou de revue gepasseerd; begrijp heel goed dat je dan even pas op de plaats wilt maken. Participeren op valtaf.nl is natuurlijk géén verplichting, begreep heus wel dat je wel even wat anders aan je hoofd zou hebben.

Ik kijk met onbevatte bewondering naar hoe jij jezelf erdoorheen slaat; ik weet niet of ik de ruimte in mijn hoofd zou hebben om überhaupt met de futiliteiten van het afvallen bezig te zijn als mijn kind zo ziek en zorgwekkend zou zijn……..
Sorry, om te lezen dat jouw zorgen dus eigenlijk nooit ophouden! Gelukkig lees ik tussen de regels door óók dat jullie veel plezier en lol hebben samen, als een hecht en betrouwbaar team! Daar put je vast ook heel veel kracht en vertrouwen uit?!

Ik lees zelfs dat je (weer) aan het werk bent? Is het leuk, wat ben je gaan doen?

Zelf heb ik vandaag een vrije dag, tenminste ik moet nog wat telefoontjes doen die ik een beetje uitstel, want het zou zo maar kunnen zijn dat ik in actie moet komen...

Ben nu lekker in de tuin bezig en banjer een beetje op en neer tussen keuken en tuin. Net kopje koffie gemaakt en opdrinken terwijl ik hier 'langsloop'....
Leuke foto heb je geplaatst, hij is rond kerstmis genomen!

Xanne, Welcom back!

Groetjes, Yess :-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan