Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Ell89 woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 25.22).

Hallo mede-afvallers..
Ja...ook ik moet eraan geloven. Vandaag mijn laatste bokkenpootjes gegeten, morgen begin ik met mijn leven te veranderen.

Ik ben nooit echt dik geweest. Mijn moeder zei vroeger altijd: 'jij blijft je hele leven slank'. Nou niet dus. De laatste jaren zijn de kilo's eraan gekomen. Ik eet de hele dag door. Snoepje hier, koekje daar, alles verdwijnt in mijn mond. Het is niet zo dat ik alleen maar zoetigheid eet maar het kan ook zijn dat ik net na het eten zo 4 beschuitjes met kaas eet. Het is gewoon een gewoonte geworden. Soms betrap ik mezelf erop dat ik helemaal geen zin in iets heb, maar dan gewoon wat pak om te eten. Ook haal ik uit school zakken m&m's en repen chocola.
En weet je wat het ergste is....ik schaam me ervoor. Ik durf niet bij de supermarkt in het dorp wat te kopen, bang dat iemand me ziet. Het gekke is dat dit mij niet tegen houd...dan ga ik toch gewoon naar de grote supermarkt in de stad!!!

Het moet afgelopen zijn...zo kan ik niet doorgaan: mezelf volproppen met allerlei lekkere dingen. Ik voel mezelf niet meer fijn in dit lichaam..ik schaam me ervoor...dit wil ik niet meer...

pff...heel verhaal.. maar goed ik ga dus morgen beginnen. Veel sporten, veel water, minder eten....mijn 3 sleutels tot een gelukkiger wereld...

wens me suc6

kus Ellen..

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan