Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Baloe61 woog op het moment van schrijven 69.10 kg (bmi: 23.36).

Zondagavond, met manlief weer thuis is het toch wel weer gezelliger, maar ook drukker, dus minder tijd om hier actief te zijn. Maar goed ik kom geregeld langswapperen.

Mooi weer vanmorgen, lekker de laatste interval getraind en dan 2e Paasdag aan de start, met twee hazen op de gewenste tijd van 2.15 uur.
Die zullen wel veel lopers meekrijgen.
Vanmorgen gehoord dat het gelukt is. Prima het wordt alleen maar leuker.

Eerst vrijdag nog een 16 jarige zoon jarig. Dus 's avonds een huis vol. Dat is ook weer gezellig.

Het afvallen gaat ook goed. Steeds vaker laag in de 69 en gisteravond voor het eerst ook onder 70. Heb ook het gevoel dat het evenwicht in mijn eten en beetje goed is. Af en toe wat extra's en verder op blijven letten, veel water drinken en veel fruit eten.

Een goede afvalweek en allemaal naar buiten, want morgen schijnt de zon in ieder geval nog.
Groet Suzan

April 10, 2006 om 05:23
Hoi Suzan!

Ik had je al gemist, deze week. Maar ik dacht al dat je druk was met manlief.

De wedstrijd ging super. Ik heb 1 uur en 33 min gelopen. Dat is echt goed, voor mijn doen dan. Het was echt heerlijk weer. Ik ben zelfs nog iets bijgekleurd:) Van de wind hebben we niet echt last gehad. Hopelijk gaat het over twee weken ook zo lekker.
Super, dat je hazen hebt kunnen regelen voor de 2:15 uur. En dat tijdens de paasdagen, dat ze daar tijd voor hebben:) Bij ons lopen ook hazen mee, maar volgens mij maar tot een tijd van 2 uur. Ik zal het nog eens nakijken.

Met mijn gewicht gaat het momenteel ook goed. Het lijntje is nog steeds dalende. En ik heb al twee goede weekenden achter de rug. Ik vrees alleen dat het met de Pasen wel moeilijker wordt. Ik mag graag uitgebreid ontbijten. En toch iets uitgebreider koken. Gelukkig moet ik zondag nog een duurloop van 16 km lopen. Dan kan ik daarna met een gerust hart gaan ontbijten.
Fijn dat het bij jou ook zo goed gaat. We komen er wel!

Een goede week gewenst! Succes met voorbereiden!

Groetjes, karen
April 11, 2006 om 12:27
Hoi Suzan

En, vind je het spannend, zo vlak voor 2e Paasdag? Je hebt er zo veel voor getraind he, dus nu is dadelijk het moment aangebroken....ben benieuwd hoe het je vergaat, laat het wel weten via de site he?
Alvast gefeliciteerd met jouw zoon, 16 jaar...al een hele leeftijd! Leuk, maar beheersen he met al die lekkernijen die er vast zullen zijn! Want ik zie dat je erg goed gaat!

Heel veel succes en een goede week toegewenst!

Lieve groetjes

Kuifje :bloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan