Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 9, 2006

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

:hallo:

dit was een heel druk weekendje voor ons hier.

Vrijdag zijn wij naar de grootouders van mijn man gegaan en eerst met hen samen andere koppel grootouders in een home gaan bezoeken, en daarna gingen wij eten. Bonnie heeft alleen soep en een :salade2: gemaakt en het was heel licht en lekker, maar ik heb tijdens het aperitieven dus heeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeel nootjes en rozijntjes opgesmikkeld. Natuurlijk voel ik mij daar schuldig over. Daarna nog een ijsje als dessert. Het was toch om zeep, denk ik dan.
Gisteren weer de hele dag weg. Eerst op bezoek bij de schoonzus en daar 's middags gegeten (drie boterhammen met een likje pate - er was niets anders dat ik kon eten, de rest was spek en eieren, maar daar word ik ziek van). In de namiddag even gaan repeteren en dan op bezoek naar nog een andere grootmoeder van mijn man (hij heeft er veel!), en 's avonds even naar huis gaan eten, dan gaan dansen en daarna zat ik hier banaantjes te eten en zo....
Vandaag veel te vroeg opgestaan om alles op tijd gereed te krijgen want wij moesten weer weg en ergens op de middag besloot Miran om even een paar uur heel lastig te zijn. Toen ben ik bijna ontploft en ben dan naar huis gereden, ik had vreselijke hoofdpijn en thuis heb ik nog een uurtje geslapen en vanalles opgegeten - eigenlijk alles ongeveer wat ik kon vinden. 'S avonds zijn wij dan Bart gaan halen en zijn wij, op mijn verzoek, gaan eten. Ik heb een heel lekkere pizza gegeten en daarna nog een tartuffo als dessert en heb besloten om mij niet schuldig te voelen!!!!!!!!
Het wordt mij even te veel en ik moet proberen een evenwicht te zoeken in mijn eetpatroon. Elke keer als er maar een ding verkeerd gaat is het voor mij al een grote ramp, voel ik mij schuldig en loopt alles in het honderd en vooral mijn humeur. Dan ben ik echt niet te genieten, en vandaag had ik zo een dag. Vind ik mezelf een looser en van dat gedoe, .....Aan de andere kant, een dieet dat ik alleen kan volhouden als ik mijn sociaal leven op nul zet is ook niet vol te houden.
Er is hier nog veel werk aan de winkel in dit koppeke.
Morgen begint een nieuwe week, en ik zie wel hoever ik sta.
De weegschaal zal ik de eerste dagen proberen te vermijden, maar ik kom wel piepen hoe het hier gat.
En ik ga morgen lekker zwemmen.:zwemmen3:
Dat was het voor vandaag. Even mijn hartje luchten bij de gelijkgezinden, hoop ik.
Veel groetjes van
Sunce :zon:

April 10, 2006 om 03:38
:dag: meisje :bloem:

Jij verwoordt nu eens perfect hoe ik me soms voel. Als je ergens gaat is er overal zoveel te eten en te drinken dat eigenlijk niet goed voor ons is :pf: Betekent dat dan dat je nooit meer ergens heen mag? Dat je nooit meer mag meegenieten in gezelschap? Nee toch. Ik hoop het toch niet. Ik wil het trouwens niet ook. En als dat betekent dat ik dan minder snel afval, dan is het maar zo. Veel succes lieverd en ik blijf wel komen kijken hoe het met je gaat hoor :knuffel:
Fijne maandag verder,
Liefs,
Catherine :botje:
:kisskiss:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan