Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Bentley woog op het moment van schrijven 68.20 kg (bmi: 26.98).

:bij2::bij2::bij2::bij2::bij2:

Vandaag alweer mijn eerste werkdag voor deze week. Nu vroegediensten, morgen laat en dan 3 nachten dus heftig weekje!

Gisternavond was het erg gezellig tijdens het etentje, en ik heb me best netjes gedragen.
Vooraf een uiensoepje, daarna tilapiafilet en als toetje baverois (of hoe je het ook mag schrijven). Natuurlijk heb ik ook 2 wijntjes genomen. :wijntje: We hebben van ca. 19.45 tot 23 uur aan tafel gezeten en doorlopend gekletst. Hadden elkaar al best lang niet gezien dus genoeg bij te praten.
Vanochtend was het te vroeg weer opstaan dus van wegen is niks gekomen, maar dat resultaat krijgen jullie snel van me. :emielopdeweegschaal:
Laten we hopen dat 1 zo'n etentje niet heel mijn schema in de war gooit. heb gisteren extra bewogen dus dat zou wel heel oneerlijk zijn.

Het waterdrinken gaat ook weer steeds beter, Gisterenavond toen ik thuis kwam zelfs nog een halve liter genomen.:pfff: Je weet maar nooit waar het goed voor is dacht ik bij mezelf, maar later vond ik het toch wat dwangmatig. Het moet niet zo worden dat bij alles wat ik extra neem er meteen water aan te pas moet gaan komen. :bloos:
Vanavond ben ik van plan om een lichte maaltijd te nemen, weet alleen nog niet echt wat het gaat worden.

Wat ik eigenlijk al een tijdje wil weten en steeds vergeet te vragen is, nemen jullie ook aanvullende voedingssuplementen? Ikzelf neem bv elke dag, knoflooktabletten, visolie, glucosamine, vitamine, en een energietablet. Ben erg benieuwd of er meer mensen hier dit doen?

Nu moet ik echt aan de slag, 2 panden openen voor dat de mensen komen, verlichting aandoen en ff een buitenrondje maken.
Wens jullie een fijne zonnige dag,
Liefs Esther:mamaeend:

May 10, 2006 om 02:09
hallo hallo

het is zalig weer vandaag

dus wilde ik je een goed dag toewensen

doei doei groetjes :c1:a1::t1:h1:a1:r1:i1:n1:a1
May 10, 2006 om 17:19
Ik heb dat soms ook hoor dat soms bijna dwangmatig wordt:waterdrinken:Maar 's avonds durf ik niet meer zoveel water te drinken want dan moet ik er 's nachts tig keer uit voor een toiletbezoek:lian:Werkse,groetjes :y1:o1:l1:a1
May 11, 2006 om 02:28
Hoi Esther!

Ten eerste wat een geweldige tuin heb je! Hahaha, ik word echt jaloers als ik dat zie, das echt mijn droom; een huisje met zo'n tuin! Je staat zelf ook geweldig op de foto's, maar ik was toch nieuwsgieriger naar je tuin...hahaha! Echt super!

Leuk dat je etentje zo gezellig was! Heerlijk hè, zo uitgebreid en lang tafelen! En zeker als je veel hebt bij te praten! En twee wijntjes is natuurlijk niet veel als je zo lang tafelt; ik heb gisteren heel wat meer op hoor!

Over voedingssupplementen; ik gebruik ze niet. Ik ben er van overtuigd dat je alle vitamines, mineralen, vezels etc. gewoon uit je voeding kunt halen. Ik zorg er altijd voor dat ik volgens "de schijf " eet en dat ik alles binnen krijg. Als roker moet je bijvoorbeeld extra vitamine C nemen, maar ik weet zeker dat ik dat iedere dag voldoende binnen krijg!I k denk dat het wel handig is als je zo 50+ wordt, om wat aanvullingen te nemen. Heb ik toevallig gisteren nog aan mijn stiefmoeder aangeraden!

Nou meis, werk ze! Je hebt een druk schema, dus weinig tijd om van je heerlijke tuin te genieten. Maar het weer wordt toch wat minder, dus dat heb je goed getimed!

Liefs,
Annemiek.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan