Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Geschreven door Svenja81

Daar ben ik weer! (Woensdag 10 mei 2006)

Even meteen de tekst erbij van mijn updates op mijn website van de afgelopen weken die ik vergeten was hier ook te plaatsen (shame on me!)
Ik zou zeggen... lees ze....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zooooo, weer een kilootje kwijt! Netjes, toch?

Gisteren ben ik bij de diëtiste geweest. Op zich was alles in orde, maar omdat ik van Claessens geen melk mag drinken wil zij wel graag dat ik calcium tabletten ga nemen. Dus dat ga ik dan doen... Ik wil niet rond mijn 60ste erachter komen dat ik opeens broze botten heb, en al een arm breken als ik me stoot!

Verder ben ik op dit moment vooral heel erg bezig met werken... We zijn bijna aan het eind van het eerste deel, dus we zijn nu druk bezig om te zorgen dat we ons werk voor de deadline af hebben.

Dat gaat wel lukken, daar ben ik zeker van, maar we moeten toch even flink doorzetten om nu alles gedaan te krijgen!

Voor de rest is alles okay...

Gisteren heb ik weer een poging gedaan om met Paulina te gaan wandelen, maar het weer wilde niet echt meewerken... Elke keer als we een stap buiten de deur deden begon het te regenen! Niet echt handig dus, maar we zijn uiteindelijk toch een klein rondje gaan lopen, weer of geen weer!

Zo, nu ga ik maar weer eens douchen en dergelijke... Dan kan ik zometeen op tijd vertrekken zodat ik weer om 8 uur aan het werk ben!Oeps... (zondag 7 mei 2006)


Ja, het heeft wat langer geduurd dan eigenlijk de bedoeling was... Zelfs afgelopen woensdag kon ik niet updaten!

Druk, druk, druk!

Nou, laat ik maar meteen doorgaan naar alles wat ik nog beloofd had te schrijven!

Ons teamuitje!

Nou, in één woord: SUPER!

Ik heb het al eerder gezegd, en ik zal het nog wel vaker zeggen, ik heb super collega's!

Om kwart voor 6 ben ik de auto ingestapt om Ilona en Maurice op te halen in Hoensbroek, om vervolgens weer terug te rijden naar Beek, waar Mandy op ons wachtte. Toen de auto gezellig vol zat zijn we doorgereden naar Maastricht, en om precies te zijn, naar Gonzales, een barbecue restaurantAldaar bleken we erg vroeg te zijn, er was nog maar één ander teamlid aanwezig. Maar dat gaf ons dus wel de gelegenheid om ondertussen de verrassing klaar te zetten die we voor onze teamleider Jos in gedachten hadden.

Hij werd namelijk in de week die erop volgde 40, en omdat we gewoon erg blij met hem zijn wilden we daar wel even wat extra aandacht aan besteden!We hebben een stel leuke cadeautjes gegeven, waar hij ons vast heel dankbaar voor was... ;-)

Het heeft wel tot gevolg gehad dat een aantal mensen, waaronder ik, mogen gaan uitkijken als ze jarig zijn...


Het was in elk geval super, en wat mij betreft gaan we snel weer!

In de week erna is eigenlijk weinig gebeurd... Ja, de daadwerkelijke verjaardag van Jos, maar toen zijn we best wel lief voor hem geweest... Vind ik zelf!Ik ben wel vrijdags nog naar Dokter Claessens geweest. Hij had deze website bekeken en was er heel blij mee. Ik heb een stel visitekaartjes achtergelaten bij hem en ik hoop dat ik er respons op krijg op deze manier...

Hij vindt het zelf heel prettig dat er mensen zijn die zelf websites en dergelijke opzetten, als hij daarheen verwijst is de drempel voor veel mensen vaak lager dan wanneer ze iemand moeten bellen om te praten over eigen ervaringen.Mijn afvallen ging volgens hem goed. En dan zul je dus ook meteen zien dat ik deze week spontaan weer stilstond...

We zullen het maar wijten aan het warme weer waardoor je sneller vocht vasthoudt, een andere verklaring heb ik zo snel niet, want ik heb me aardig gedragen wat betreft eten!Ik ben wel sinds vorige week begonnen met wandelen, samen met Paulina, een andere collega van me. Zij wilde wat afvallen en het is toch echt gezelliger om samen te wandelen, dan alleen! Zij woont in Geleen en daar ben ik afgelopen dinsdag dus naartoe gegaan om gezellig anderhalf uur te gaan wandelen!

Het was heerlijk weer en we gaan dinsdagavond gewoon weer lekker wandelen! Het wordt vast een goeie gewoonte op deze manier!Hmm... Nu ga ik even een aankondiging doen, maar dat krijgt een eigen gedeelte... Het is te belangrijk om even in een klein stukje neer te zetten.............


Weer een weekje achter de rug! (Woensdag 26 april 2006)


En wat voor week! Met name het weekend was ontzettend druk!

Afgelopen zaterdag trouwde een lid van de fanfare. Aangezien hij ook bij de jeugdfanfare speelt heeft die het bruidspaar opgewacht aan de kerk. De jeugd had nog wat versterking nodig voor die verrassing en dus was ik ook van de partij!

Het schijnt in Ulestraten heel normaal te zijn dat de trouwmis lang duurt.... Maar van half 12 tot kwart voor 1 was zelfs daar een record!

Ondertussen stonden wij buiten te wachten en het werd er niet bepaald warmer op!

Maar het was het waard, want het bruidspaar was blij verrast, dus de opzet was geslaagd!

's Avonds zijn we naar datzelfde bruidspaar gegaan om op de receptie te spelen, nu met de hele fanfare. Het was daar gigantisch druk en het duurde dan ook even voor we aan de beurt waren.

We waren er rond half 8 en tegen 9 uur waren we weer op de terugweg!Om half tien was ik dan ook weer thuis, en om tien uur zat ik weer in de auto, op weg naar Audreys verjaardag!

Audrey had een verschrikkelijk lekker, maar oh zo fout stuk chocoladetaart voor me... Het was wel vreselijk machtig, maar gewoon TE lekker om te laten staan!

Verder was het weer gezellig natuurlijk... Nog een interessante discussie gehad over herenondergoed in de kleuren zwart, wit en grijs... ;-)Zondag stond ik weer om 8 uur naast mijn bedje na 5 uurtjes slaap, want ja, ik moet op tijd ontbijten...

Om 9 uur vond ik het weer goed en ben ik toch weer naast Patrick in bed gekropen, want ik was echt moe!

Om een uur of 11 zijn we dan toch opgestaan en hebben we ons langzaam klaargemaakt om naar Maastricht te gaan, want we hadden kaartjes voor de Nederlandse versie van Jesus Christ Superstar!Het was heel sober... Weinig decor, weinig wisselingen van decor, een kleine cast. Maar daardoor wel des te indrukwekkender! De zang was echt geweldig, en ik denk dat ik ga proberen om de Nederlandse versie toch ook eens te pakken te krijgen...En dan 's avonds het teamuitje... Ik denk dat ik daar straks maar over doorschrijf, want ik moet nu echt naar mijn werk... En het zou zonde zijn als ik de verhalen daarover afraffel......... ;-)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan