Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Husky woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 26.12).

75.5
Zelfde gewicht als gister... en heb me keurig aan de regels gehouden.

Vandaag begint week 4 met een OR (opruim) dag. Dus hopelijk is er morgen iets af?!?

Ik was al van plan het nog een week aan te zien en, mocht er wederom na een week nog geen kg. af zijn, dan met iets anders te beginnen.
Maar Giuseppe vindt dat ik gewoon de eerste cyclus een keer helemaal moet proberen om te kunnen oordelen. Hij is voor gewoon de 6 weken afmaken...

Ik ben meer het type dat ook resultaat wil zien als ik me goed gedraag. En hier op deze site lijkt het alsof bij bijna iedereen die boven de 70 zit en die netjes het dieet volgt waar ze mee bezig zijn de kilo's er gewoon vanaf vliegen...
En dat zou ik natuurlijk ook graag hebben.... wie niet?!??

Prettige dag,
Janine

May 10, 2006 om 02:32
hallo hallo

zo ik wilde je even een goed en vijne dag
toe wensen


groetjes :c1:a1::t1:h1:a1:r1:i1:n1:a1
May 10, 2006 om 04:04
ja dat kan ik me heel goed voorstellen, maar ik denk dat iedereen wel eens dagen heeft waarin ie stil blijft staan. Heb ik ook, momenteel ga ik giga, maar ik hou dit niet lang vol, dat weet ik nu al. Maar goed als ik steeds 2 treedjes omhoog en 3 naar beneden ga is het ook goed :-)

Suc6 met lijnen vandaag, wat voor dieet volg je precies?
May 10, 2006 om 05:22
heb ik ooit over zitten twijfelen, maar ik hoorde toch veel negatieve reacties. Dat is weinig koolhydraten he? Lijkt me moeilijk in Italie :-))

Ik ben in juli begonnen met 6 weken modifast, puur om een start te maken en om over te schakelen van het lekkere eten naar een straf dieet. Daarna ben ik gaan opbouwen en heb ik de 'schijf van vijf' goed in de gaten gehouden, en echt, letterlijk alles wegen wat ik eet en opschrijven in mijn dagboekje. Eind oktober was ik afgevallen van 115 naar 78 kilo. Toen kwam ons tripje naar Italie.... (Raduno bij Rimini) en ik had mijzelf beloond om dan niet op te letten. Oké aangekomen, toen ik thuis kwam, maar we gingen ook langzaamaan naar de kerstdagen en ook dat waren moeilijke weken. Uiteindelijk was de schade begin januari iets van 85 kilo. Toen ben ik weer streng op gaan letten en ben doorgegaan tot begin april. Toen overleed mijn moeder en stond mijn humeur ook ff niet naar lijnen. Maar sinds een week ben ik weer streng bezig, was aangekomen tot 75 kilo, en zit nu dus op 68.8 kilo ;-))

Ik heb zo langzamerhand geleerd wat bij mij schadelijk is en wat niet, en ben het eten van fruit gaan waarderen. Maar wat ik nog het belangrijkste vind is dat ik dingen die ik lekker vond ook gewoon kan bljven eten, zoals pasta's, af en toe een lekker stuk vlees, rotti en wat nog meer.

Nu moet ik niet meer zoveel en weet ik inmiddels ook dat ik de draad weer op kan pakken dus langzamerhand komt de tijd dat ik minder hard hoef te gaan. Nu sta ik nog als streef op 65 kilo in augustus, maar ik zit er over te denken dat te verlagen naar 60 kilo. Die 8 kilo's gaan er van de zomer echt wel af.

Ik eet dus regelmatig, veel fruit, snoep weinig, maar geniet wel :-)

En het gezin lijdt er ook niet onder :-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan