Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Stabiel woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 28.04).

Ondanks dat er vanmorgen niks af was heb ik het gevoel dat ik het weer te pakken heb. Dan bedoel ik weer de drive om me aan mijn schema te houden.
De afgelopen weken heb ik me echt schandalig gedragen en kwam ik mijn bed uit om dat stuk chocolade wat er nog lag te pakken. Ik fietste weer als vanouds naar de winkel om ijs te kopen enz. Zelfs mijn tabletten voor mijn bloeddruk en multivitamines nam ik niet meer in..volledig tegenstrijdig met normaal.
het snoepen en snacken ging weer stiekum..ik vulde hier niks meer in en dagelijks op de weegschaal was er ook niet meer bij...... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee helemaal fout dus.....................

Eigenlijk was deze reactie logisch na bijna twee jaar je precies aan een schema te houden zonder uitspattingen. Maar goed dat ik er even duidelijk op gewezen ben dat dit wel de verkeerde kant uitging.
Ik heb niet voor niks een aantal operaties gehad... Ook heb ik die hernia operatie gehad en moet me nu echt aan mn gewicht houden want ook mijn rug ging ik al weer voelen met die paar kilo erbij.
Maat 34 zit nu net te strak en ik zou het liefste nog één of twee capri's kopen omdat ik vrij weinig zomerbroeken heb maar ik wacht mooi tot ik weer makkelijk in die 34 kan..mijn beloning dan.
Ik ga lekker met de honden fietsen en dan werken vandaag... doei

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan