Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

PleunAB woog op het moment van schrijven 65.30 kg (bmi: 23.70).

Ha, het gaat weer heel hard de goede kant!!! Gisteren heb ik heerlijk, maar heel netjes gegeten. Toch niet de gerookte forelfilet bij de salade, maar een stukje kip en dat is tenslotte ook mager! Daarna nog heerlijk gesport en na het sporten ontdekt dat ik weer wat cm kwijt ben!!! Dus dan is er inderdaad weer wat vet verdwenen! Hoera!!!! :-)

Toen ik vanmorgen dan ook in de spiegel keek, zag ik dat de vetrandjes (rolletjes kan ik het al niet meer noemen...) al aardig aan het verdwijnen zijn en gelukkig ook steeds minder zichtbaar worden! En natuurlijk kon ik het niet laten om weer even op de weegschaal te kijken... Daar alleen maar goed nieuws: 65,3!!! Nog een kleine 8 kilo en dan ben ik helemaal daar waar ik wezen wil!!!

Het gaat echt lekker nu! Ik merk ook dat ik nu, ondanks weer een 'snaaidag' in het weekend, ook helemaal geen behoefte aan snoepen heb. En ook helemaal geen hongergevoel heb, hoewel ik niet echt heel veel calo's eet... Wel bergen groenten, dus vol zit ik wel na het eten!! Maar die groenten hebben nou niet echt overweldigend veel calo's en smaken heerlijk in een salade met dit zalige weer!

Nu durf ik écht weer in bikini!!! En da's toch al weer een hele poos geleden dat ik dat heb kunnen zeggen... Maar het ziet er nu weer allemaal mooi glad en strak uit, zonder allemaal rare bobbeltjes, putjes en deukjes. En ik voel me ook stukken beter! Dus dat alléén was de moeite al helemaal waard!!

:D:D Ik ben nu zo enthousiast dat ik vanavond lekker nog een halfuurtje op de hometrainer ga! Kan ik ook mooi mijn conditie nog even flink verbeteren...

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan