Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

:hallo:

hier vandaag 100 gram minder dan gisteren, maar wel 2 kg minder dan een week geleden. Op dat kreng van een :weegschaalblauw: van mij! Ik voel mij heel goed! En die kleren die een paar maanden volledig ondraagbaar waren doordat ze te klein waren, beginnen nu aardig groot te worden... Maar ik moet veel minder tijd spenderen voor mijn kleerkast om de juiste combinatie uit te zoeken, alles gaat.
Wat hebben wij vandaag op het programma? Ik moet om 12 uur al naar de school en om half negen kan ik dan mijn :baby: gaan halen bij de onthaalmoeder. Tussendoor heb ik twee uur pauze en als het niet giet, ga ik wat stappen om toch wat aan beweging te doen.
Ik kook vandaag niet, het zullen boterhammekes worden en veel rauwkost (gemakkelijker om in de auto te eten).
Mijn 2 liter water mogen niet ontbreken (hoewel, als ik eerlijk ben, drink ik zeker meer).
En hopen dat ik nog geen rugpijn krijg (dat is heel goed mogelijk van al dat zitten).
Hier is het een miezerig weertje en misschien wordt het later beter.
Ik wens iedereen heel veel succes!
Groetjes en een grote :hug:
Sunce :zon:

May 10, 2006 om 09:12
:hi: meid :bloem:

Bedankt voor je berichtje alweer :thankyou:
Klinkt alsof jij schitteren bezig bent: kleren die goed passen of te groot worden, veel bewegen, veel :waterdrinken: en gezond eten :applaus: Hier loopt het allemaal nog niet zoals het hoort, maar dat komt vast nog wel.
Runeke :zoontje: heeft vandaag voor het eerst wel zijn groentenpap gegeten zoals het hoort in de crèche :jippie: Gisteren had ik gezegd dat hun pap veel vloeibaarder was als die die ik thuis maak, en dat het probleem misschien daar lag :ikweetnietwaaromikaankom: Vandaag hebben ze hem dus vastere groentenpap gegeven (geplet met een vork in plaats van gemixt) en hij at alles zonder problemen op. Gek hoe ze zo kleintjes :baby1: al hun eigen willetje hebben he :lachuh: Ik vind het trouwens wel toppie van de crèche dat ze rekening willen houden met die kleine dingen. Betekent ook wel weer extra werk voor hun he :?:
Moet er nu wel weer vandoor, binnen een half uurtje naar de gynaecoloog voor je-weet-wel.
Lieve :hug:
Catherine :botje:
:kisskiss:
May 11, 2006 om 14:12
Hey Sunce,

Ondertussen zal het weer bij jou toch ook wel heel wat beter zijn, niet??? Ik vind dit zalig weer!!! Warmer hoeft niet meer voor mij... tot 25 graden... daarmee ben ik al dik tevreden!!! Ik heb al veel gefietst en gewandeld... zoveel fijner dan in de modder en de kou!!! Mijn dip is ook verdwenen als sneeuw voor de zon... en de lijn gaat ook weer naar beneden... alles goed hier dus...
Heb jij ook zoveel last van je rug??? Dat is echt wel mijn zwakke plek hoor en 1 van de hoofdredenen waar ik wil voor afvallen.... Hopelijk heb je er niet teveel last van gehad gisteren???
Nog een fijne week!!!

:dag:

Rina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan