Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Superwoman woog op het moment van schrijven 92.90 kg (bmi: 29.65).

Hallo,

Ik ben ff en paar dagen niet op de site geweest..maar I'm back..haha
ik heb niet erg goed mijn best gedaan afgelopen week.en mijn motivatie was ver te zoeken. De kiddo's zijn vrij en het is mooi weer en ik ben begonnen met mijn nieuwe baan..dus kortom ik heb geen tijd gehad om achter de pc te kruipen.
Ik mag niet klagen over de lijn...ik loop nog steeds volgens schema om mijn streefgewicht te halen..dus dat scheelt gelukkig.
nou ik ga weer genieten van het mooie weer .....
Jullie veel geluk met het dalende lijntje

May 10, 2006 om 07:25
hoi Janine,

leuk dat je er weer bent, en ik ken dat, als het niet zo goed gaat, en je hebt vanalles dat nieuw is, of gewoonweg een beetje anders, dan laat je wel iets schieten. Gelukkig laat je dan niet je lijntje schieten, daar ben jij nog steeds heel goed in,
'k zou je dus eigenlijk heel erg willen feliciteren met je 10 kg eraf.
(moet je je voorstellen, op het aanrecht 10 kg gehakt leggen, da's een mega-hoop, die je lekker kwijt bent).

veel liefs
son
May 12, 2006 om 16:03
Leuk van je te horen ,
je vertelt dat je morgen een verjaardagsfeestje hebt en naar de bakker gaat,
tof idee, heel leuk is dat zelfs, ik kan me nog herinneren toen mijn zoon 7 jaar was, heb ik dat ook gedaan, met een hoop vriendjes en de jarige vent, naar de warme bakker, waar ze allemaal broodjes mochten maken en mee naar huis nemen. Was echt een topper, dus dat zal voor jou en je dochtertje ook leuk worden, al zit het weer morgen niet zo mee, maar ach, ze hadden voor vanavond ook regen voorspeld en 't was toch lekker heet hier.

Heb je niet zoveel aan je schoonfamilie? Jammer vind ik dat, maar ja, als het niet klikt, als ze niet echt meewerken, dan is het lastiger. Misschien ervaren je kindjes dat wel helemaal anders (hoop ik dan maar), ... ja je moet er geluk mee hebben.

Mijn schoonfamilie (ik ben niet getrouwd hoor en ik woon zelfs niet samen maar de familie van m'n vriend , daar heb ik het echt mee getroffen, daar kan ik beter mee praten dan met m'n ouders). Je moet er geluk mee hebben, maar ja, als je iemand vergelijkt met jouw moeder, dan zal het allicht wel moeilijk zijn om daaraan te tippen. Je moeder ziet er me een echt toffe mama uit.

Je werk valt mee, mooi meegenomen. Is het niet te zwaar voor je? met twee kindjes en je huishouden? Of zeg je gewoon, 't is even aanpassen en aanpoten. Allicht wel he.
Kan niet anders, de strijk, de afwas, verhaaltjes lezen, troosten....
't voordeel is wel weer dat je nog jong bent, en
reeds een heleboel afgevallen, dus, kei goed meid (gaat het deze week trouwens een beetje beter met het lijnen?)

Maandag ga ik me weer wegen en ik denk echt dat ik weer afgevallen zal zijn, 't zou me niets verwonderen. Dus, da's misschien ook weer een goeie week voor mij geweest (op dat gebied dan toch).

Ik ga vroeg onder de wol want morgen moet ik om 8 uur al bij Ruud staan om bij Gent een deur (dubbele) op te halen... (kopen we dan via Ebay, dat ken je misschien ook wel) , want de euro's komen ook hier niet uit de lucht vallen en we hebben samen een huisje (lees : krotje) gekocht om op te knappen en verder te verkopen of verhuren, dus als we max winst willen hebben moeten we alles goed uitpluizen, en daar steek je dan ook meer tijd in, maar goed, we zijn dan ook samen, da's ook weer goed.

Heel veel plezier dus morgen in de bakkerij, en succes met het "op de tanden bijten", want dat is het wel he, af en toe afzien he. ('t komt niet vanzelf).

liefs
son
May 19, 2006 om 03:17
hoi hoi
ik heb zo de indruk dat jij er niet veel over praat (over lijnen) maar het gewoon doet.
GEFELICITEERD
heel knap van je!!
liefs
son
May 19, 2006 om 03:23
hallo superwoman,
ik ben vandaag weer begonnen ,ga voor de 80 op 10 juli!!
met het mooie weer is hetvoor mij makkelijker,alleen dat water drinken is voor mij moeilijk,gek eigenlijk want ik vindt het heerlijk!!
ik zie dat we bijna op hetzelfde gewicht zitten,mischien voel je er iets voor om contact te houden,zodat we elkaar kunnen helpen!!
groetjes hanneke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan