Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Geschreven door Suzannetje

Gisteren gewoon naar Wassenaar gefietst! Samen met Aaf ;) Dat is ongeveer 45 minuten fietsen, zo'n 12 kilometer. Op zich niet zo ver, maar je moet ook nog terug!
Terug tegenwind, pfff... In elk geval ruim 90 minuten gefietst, wat mijn gewicht alleen maar ten goede kan komen volgens mij ;)

Ik zou eigenlijk alleen op zaterdag gaan wegen, maar gezien mijn Sonja Bakker week begonnen is op maandag heb ik mezelf vandaag nog maar eens gewogen! Ik ga dit uiterlijk maandag nog een keer doen, zodat ik me voortaan op maandag kan gaan wegen. Dan weet ik hoeveel een SB week mij opgeleverd heeft :)

Tot op heden valt het me niet echt tegen, maar ook zeker niet mee. Ik vind dat je vrij weinig mag eten, zeker in de avond. Moeilijk, maar we houden vol!

Momenteel probeer ik ook maar zo veel mogelijk bij te houden wat ik eet, dan weet ik ook beter wat ik aan 't doen ben. Een dag in de week eet ik bij mijn schoonouders, dus dan kan ik de SB methode niet volgen en niets bijhouden. Is niet zo erg, er zijn nog 6 dagen in een week :)

Ik ben vandaag een aantal maal gebeld door iemand van de redactie van Autokampioen, dat is een autoweekblad. Ik had mijn vriend en mezelf opgegeven voor een rit naar Frankrijk met een aantal Peugeots naar de fabriek etc. Niets meer gehoord, nu wordt ik ineens gebeld! Er is nog één plekje vrij, dus maar voor 1 persoon :( Echt rot, mijn vriend wil niet alleen, maar ze zei dat er misschien nog wel een mouw aan te passen was... M'n vriend is momenteel niet bereikbaar, dus ik moet even wachten! Ben benieuwd, lijkt me erg leuk namelijk! :)

Doeggg,

Suzanne

May 10, 2006 om 10:57
goedzo suus
nou onder de 100 blijven en hopelijk met de vakantie 90 kilo
May 11, 2006 om 11:55
Hey hey :hallo:

Nee zeker niet verwacht hahaha! :P ik ben ook heel blij met mijn weegschaal en probeer het lekker vol tehouden, maja komt ook door de kriebels hoor enzo :P ben minder bezig met lijnnen en met eten enzo :P
Hij is 20 eind van het jaar 21, uhm hij heet Mike, hij is leukkk :D en qua innerlijk lijken we wel een beetje op elkaar dat is super vind ik wel!
Kan lekker mezelf zijn, en doe dat ook min of meer wel hahaha :)
Vanavond zie ik hem weer, ik voel het zo kriebelen haha! :)

Hoe gaat het met jouw?

Liefs, chantiiii
:relax2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan