Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Denkertje woog op het moment van schrijven 108.30 kg (bmi: 35.36).

Gisteren heb ik mijn tijd onder andere besteed aan het eigen maken van deze site. Genoeg mogelijkheden al zeg ik het zelf. Direct ook mijn overbuurvrouw geïnformeerd over jullie bestaan, zij zag ook direct de voordelen en de fun ervan in.

Ook heb ik gisteren besloten om voor het eerst in mijn leven mijn werkelijke gewicht te vertellen tegen mijn vriend......:pfff:
Maar zoals verwacht, hij vond het heel sterk van me dat ik het eindelijk over mijn lippen kreeg!!! Geen verwijten of preken, wat is ie toch een kanjer!
Op de een of andere manier beschouw ik het toch als iets heel gevoeligs.
Een soort van laatste privé, dat je toch prijsgeeft. En in mijn gedachten een mogelijkheid waar je mensen de mogelijkheid in geeft om eens flink te trappen. Ik voel mezelf op dit moment dan ook best heel kwetsbaar :help:

Ik ben zelf een fan van mezelf mooi en vrouwelijk (soms sexy) kleden en over het algemeen zeggen mensen om me heen dat ik ongeveer 80-85kg zal wegen......(heb ze ook altijd lekker in die waan gelaten). Ik weet wel beter......
Wellicht dat ik daarom ook altijd zo mijn best doe om er als een lekker ding uit te zien. Bevestiging zoeken voor je uiterlijke verschijning omdat je zelf beter weet.....

That´s food for thought......

Nu even genoeg overpeinzingen, ik ga weer aan de slag.

Tot snel


Liefs

Inge

May 10, 2006 om 08:10
Mooi koppie ;-) nu de rest nog laten zien. Mijn gewicht heb ik nooit laten raden, maar ik schrok als ik mijzelf op foto's zag. Eigenlijk van de ene op de andere dag de knop omgedraaid, net zoals ik stopte met roken.
Suc6, het gaat je lukken als je gemotiveerd blijft. Ook ik surfde deze site af en was stil als mensen zoveel afgevallen waren, en nog kijk ik bij de mensen die een stuk lichter zijn en nog meer zijn afgevallen, en denk ik zou ik??? Zou ik dat ooit halen?? Maar zo dacht ik vorig jaar ook, mijn streven was toen onder de 90 te komen :-))) Heb ik gehaald he?
May 10, 2006 om 16:48
hmmm dat ken ik wel ....mijn man wist ook niet wat ik weegde ....ja dat het 3 cijfertjes waren maar welke cijfers wist ie niet.....nou weet ie het wel en vind ie het al super dat ik al op 107,8 zit.......en das toch wel lekker motiverend om doortezetten.......vandaag moest mijn mannetje overwerken.....ik had lekker een middag gekookt komt ie thuis met een bak friet met sate saus ......hij had niet zo'n zin in komkommer.....maar ht deed me eigenlijk nietveel dat ie dat zat te eten voor mijn neus...vond het vervelender dat ik de aardappeltjes enz moest weggooien......maar ik wil van die 3 cijfertjes ana dus ik ga voor gezonde hap
May 11, 2006 om 12:26
Hoi Inge!

Eh... tips.... eh..... Veel water drinken, proberen gelukkig te zijn, worden of blijven, regelmatig eten, gezond(er) eten, meer bewegen. Al is het niet leuk, op de duur ga je er aan wennen. Net als aan een gezonder eetpatroon. En vooral; Doorgan en volhouden. Veel succes he? Ik ga je een beetje in de gaten houden okee?

:knuffel: Hans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan