Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Katja1974 woog op het moment van schrijven 82.80 kg (bmi: 24.72).

Zo even tijd vrijgemaakt om een nieuw verhaaltje te typen. Ik ben echt de hele week al reuze druk met niks. Je hebt wel eens van die periodes.
Verder probeer ik een beetje te genieten van het mooie weer en aangezien ik geen laptop heb overdag lees ik dan gewoon een boekje of iets anders ouderwets.

Afvallen gaat redelijk ik heb even een piekje (of eigenlijk een dalletje) gehad onder de 82.4 maar toen kwam een weekend vol wijn, etentjes, pizza, poffertjes en ijs dus ik was weer iets bijgekomen. Vanmorgen was de dalende lijn weer ingezet dus nu zien dat ik onder de 82 ga komen.

Hardlopen gaat inmiddels weer een beetje de goede kant op ik bouw heel rustig op maar heb nog geen klachten gehad dus dat is allemaal positief.
En dan heb ik nog een grote beslissing genomen namelijk dat ik een borstverkleining ga laten doen. Ik loop hier al jaren over te twijfelen omdat ik echt een hekel heb aan mijn dikke borsten maar ik weinig fysieke klachten heb. Het voelt toch een beetje krom om te gaan snijden in een gezond lijf. Maar ik heb er geen zin meer in om straks in broeken maat 38 te passen met een jasje erboven in maar 46 omdat het anders niet over mijn borsten past. Ik werk er hard aan om een gezond en mooi lijf te krijgen dan moeten we ook maar even de puntjes op de i laten zetten.

May 13, 2006 om 09:21
Hoi!

Als het zelf goed voelt om een borstverkleining te laten doen, waarom dan niet?
Ik kan me er wel iets bij voorstellen. Wanneer gaat het gebeuren?

Fijn dat het met hardlopen weer goed gaat. Gewoon langzaam opbouwen!
Ik heb nog geen nieuw doel. Ik ga in ieder geval wel met de zevenheuvelenloop meedoen, maar dat is pas in november. Ik merk dat ik toch niet zo lekker loop met die hitte. Dus voorlopig loop ik nog een beetje doelloos rond. Maar het gaat wel beter als vorig jaar!

Fijn weekend!
Groetjes :hardlopen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan