Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

MelissaR woog op het moment van schrijven 90.10 kg (bmi: 28.44).

(ik hoop dat ik niemand voor het hoofd stoot met mijn stukje)

Ik ben net aan het surfen over de site en kwam zo ook terecht bij de afvalrace...oftewel wie is het meest afgevallen. Ik sta daar op plaats 22. Een prestatie waar ik al meteen best trots op ben aangezien er veel mensen zijn aangemeld bij deze site. :jippie:

Ik ben toen ook de verhalen achter de personen gaan lezen en tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik op plaats 4 sta van mensen die zonder hulp van operaties en zo zijn afgevallen. Nu werd ik stiekum nog trotser. :klapklap:

Begrijp me niet verkeerd, ik heb respect voor mensen die (medische) hulp vragen bij het afvallen. Daar is veel inzicht en moed voor nodig. (+) Waar ik me over verbaasde was voornamelijk dat het afvallen voor mij zo "gemakkelijk" en vanzelfsprekend was. Ik dacht wat ik kan kan iedereen.

Dat blijkt in de praktijk dus best tegen te vallen. Het is voor de meeste mensen moeilijker als ik dacht en dat maakt dat ik langzaam in zie dat ik heel trots mag zijn op mijn prestatie. :socool:

Onbekend
May 10, 2006 om 06:16
Meis, je hebt alle recht om apetrots op jezelf te zijn. Het is een geweldige prestatie die je geleverd hebt!!!!! Dikke pluim!!!!

Geniet van je nieuwe lijf en je nieuwe leven!!!!

Dikke kus, Marianne
May 11, 2006 om 17:55
;hb;ob;ib ;mb;eb;lb;ib;sb;sb;ab

wat een goed resultaat :super!:

ik wens je veel suc6 met de nog komende afgevallen kilo`s

groetjes gerda
Onbekend
May 12, 2006 om 03:20
:hoihoi:

Ik kwam jouw naam tegen in de buddy-lijst van triangel en zag toen hoeveel je afgevallen was:super!:.
Ik vind het superknap dat je dat voor elkaar gekregen hebt en zou er zo jaloers op worden:geintjuh:
hou dit vol, dan gaat het helemaal goed komen.

groetjes annette
:pooh2:
May 17, 2006 om 04:59
:applaus: Je mag beslist trots zijn op het resultaat. Je bent zo ongeveer een heel mens aan gewicht kwijtgeraakt en ik ben er van overtuigd dat je inwendig bent gegroeid. Ik bedoel hiermee, dat je sterker uit de strijd bent gekomen. Gefeliciteerd dus. Enne .. bedankt voor je reactie op mijn site. Ik hoefde niet zo veel af te vallen en het kostte best wel moeite, vooral omdat ik weken achtereen, ondanks het niet meer eten van extraatjes helemaal geen gewicht verloor, sterker nog, af en toe groeide. Ik heb natuurlijk mijn "leeftijd tegen". Gewoon doorzetten, je niet zielig voelen, kortom, positieve instelling houden. Die instelling krijg je wanneer je meedoet aan :valtaf2:, althans zo heb ik het ervaren. Ik wens jou heel veel succes met je studie. Een ervaringsdeskundige is de beste raadgever.
Groetjes :bloemenblauw:
May 17, 2006 om 07:18
:hi:
Leuk dat je een berichtje bij mij hebt achtergelaten!
Ik moet zeggen dat ik deze site toch wel heel erg leuk vind vooral om andere verhalen te lezen en om motivatie te behouden.

Tjéééétje........55 kilo! Wat een prestatie!
Ik heb in het begin ook wel eens gekeken bij het aantal kilo's dat mensen kwijt waren geraakt en inderdaad degene die zoveel afgevallen waren dat bijna allemaal met hulp van een ingreep. Prima als je dat nodig hebt. Ik ben zelf niet zo'n held om dat te doen en dacht dan altijd........nou zo graag wil ik niet afvallen.
Maar eigelijk wil ik het nu toch wel heel erg graag met name voor de gezondheid en om heel eerlijk te zijn is het toch ook best leuk dat je nu allerlei complimentjes krijgt.
Wauw als ik er bij na denk..........jij bent al bijna drie keer mijn aantal kilo's kwijt! Ik 21 en jij al bijna het driedubbele. Het gaat waarschijnlijk niet zo snel als dat je een maagverkleining of band hebt maar aan de andere kant zijn die kilo's er ook niet in 1 jaar aangekomen.

:bye: Ingrid
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan