Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Lappie woog op het moment van schrijven 66.00 kg (bmi: 24.54).

De :t1:i1:e1:n1:d1:e1 dag...
Gisteravond laat om 22.00u had ik vreselijk veel trek, in alles eigenlijk. Deze trek leidt dan ook altijd naar een vreetbui. Nu nam ik twee volkoren crackers met halvajam, langzaam opgegeten, nog niet genoeg, nóg twee volkoren crackers genomen, met 30+ kaas, weer heel langzaam opgegeten. En toen was het klaar! Dit is nog nooit gebeurd eigenlijk, ik heb nog nooit een echte vreetbui weten te voorkomen! Dus eigenlijk ben ik ontzettend trots op wat er gisteravond gebeurde. Ik heb zelfs gewoon kunnen genieten van die vier crackers. Normaal tijdens een vreetbui proef je nog niet eens wat je eet! Het totaal van de dag kwam uit op rond de 1300 calorieën! Niks om me voor te schamen dus! Later zat ik ook te bedenken dat ik mijn avondeten al om 17.00u had, dus het heeft ook nog een verklaring! Dus ik ben er wel blij mee eigenlijk.
Af en toe pas ik het menu ietsje aan, dan heb ik gewoon echt geen trek in wat er op het menu staat, ik probeer wel iets gezond in de plaats te eten gewoon.
Groetjes Linda

May 10, 2006 om 10:09
Voordat ik met Sonja begon kon ik ook af en toe van die vreetbuien hebben, ja. Alles wat los en vast wat schoof ik dan zo mijn smurf in.... zoet, hartig, alles.. de keukenkastjes en de koelkast werden om de beurt geplunderd.

heb tot nu toe behoorlijk aan het schema gehouden en heeeeeeeeeel veel water gedronken. enige aanpassing was gisteren de tonijn.. dat lust ik echt niet.. daar heb ik kipfilet voor genomen. En vanavond de schol vervang ik door kabeljauw, want dat lust ik dan nog net wel.. ben geen visliefhebber nl.

Verheug jij je ook zo op de ovenpatatjes van zaterdag???? mmmmm !
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan