Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Ophoopvanzege woog op het moment van schrijven 55.00 kg (bmi: 20.96).

Het afvallen lukt nu ff HELEMAAL NIET MEER!! En dat komt, omdat ik (wat ik de vorige keer ook al heb gezegd) al heel erg tevreden ben met 55 kg. En die 2 kilo die ik er eigenlijk nog af zou willen, die zien anderen toch niet. Nu ben ik ook niet aan het afvallen voor 'anderen', maar ik probeer mezelf wel af en toe door de ogen van anderen te zien. Als ik mezelf met 'mijn eigen ogen' bekijk dan ben ik namelijk veel te kritisch haha!! En als ik uit moet gaan van de mening van anderen zie ik er 'supergoed uit'. Nou, dat wil je natuurlijk graag geloven als die 2 kilo nog in je hoofd blijven zeuren!!

Ik ben ook iets minder fanatiek op deze site: ik vulde het eetdagboek in het weekend al niet meer in, omdat ik thuis geen internet heb en dan moest ik op maandag ZÓ'N waslijst invullen hahaha! Nu heb ik ook al geen zin om in te vullen wat ik doordeweeks eet (en das niet eens zo veel). Mijn eetpatroon is goed (nou ja ik wéét wanneer ik goed eet en wanneer niet) en ik heb nu ook een duidelijk beeld van mijn calorieinname en
-verbranding, dus ben niet echt gemotiveerd om alles nog precies af te wegen enzo. N beetje dieet-moe lijkt het wel!

Sporten doe ik eigenlijk nog wel 5-7 keer per week. Ik denk dat ik er echt aan verslaafd ben geraakt. Nou ja, ik heb er de tijd voor en de mogelijkheden toe, dus waarom niet?! En ik ben over het algemeen actiever geworden: ik ga vaker en langer de hond uitlaten, pak altijd de trap ipv de lift en dat soort dingen. Dat lijkt allemaal een beetje vanzelf te zijn gegaan.

MAAR IK HEB NATUURLIJK OOK MIJN ZWAKTES!!! En de grootste valt te omschrijven in de term BORRELNOOTJES (heb ik het daar niet eerder over gehad). Ik móet daar elke dag minstens een handjevol (of 2...) van eten. Maar dát zijn me toch een partij caloriën!!! HAHAHA, daar moet ik maar mee leren leven.

Van eetaanvallen door SLE heb ik al een paar weken geen last meer gehad. Relaxed! De ziekte lijkt sowieso een beetje te kalmeren. Vervelend is alleen dat ik me niet mag blootstellen aan de zon en ik moet me bij een beetje mooi weer metéén insmeren met factor 40!! Ik wist, bij wijze van spreken, niet eens dat het bestónd!! Dus nu heb ik deze zomer een súperbikiniproof lijntje... mag ik t niet laten zien... hahaha, wat een pech...Maar goed, er valt in ieder geval mee te leven!

Nou, heb t de laatste tijd súperdruk met mijn werk, en vandaag eigenlijk ook (daarom ben ik ook niet zoveel op de site te vinden) dus ik ga maar weer eens verder...zucht...

Succes iedereen!!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan