Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 101.90 kg (bmi: 36.10).

Rare dag weer eens gehad hier..... Zoals ik al verteld heb heeft Joep nu de waterpokken, maar hij ging steeds meer wankelend lopen, braken en hoge koorts. Dus ik dacht laat ik toch maar even naar de huisarts gaan.

Daar kreeg ik de nieuwe vervangende huisarts omdat mijn eigen huisarts hoogzwanger is en dus zeker niet mij te woord kon staan gezien Joep zijn toestand.

Ik legde de nieuwe huisarts de situatie uit, dat Joep de laatste paar dagen, wankelend loopt, regelmatig struikelt en valt, hoge koorts heeft, niet eet, wel drinkt en veel overgeeft... Ze zou wel even naar de dienstdoende neuroloog in het ziekenhuis bellen mogelijk had het nog wat te doen met de eerdere schedelfractuur...

Jullie begrijpen het al... Ik kon weer in mijn auto stappen met Joep en naar de EHBO gaan, deze keer slechts heel kort in de wachtkamer gezeten, want het mannetje zou toch nog andere kindjes kunnen besmetten en als je al ernstig ziek bent, dan kun je dit er natuurlijk niet bij hebben. Naar voor die kindjes, maar in dit geval een keer positief voor ons want we hebben slechts anderhalf uur in het ziekenhuis gezeten.

Waar het op uit is gekomen is dat Joep een bepaalde nare bijwerking van de waterpokken heeft, waardoor hij dus slecht en wankelend loopt. Dit is van tijdelijke aard, maar ik moet hem wel in de gaten houden, kijken of hij niet nog suffiger wordt, uiteindelijk stopt met braken enz. Dan moet hij linea recta terug naar het ziekenhuis.

Een ziekenhuisopname is aangeboden, maar ik zag daar het nut niet van in, zou het mannetje alleen maar angstig van worden leek me zo. En als het niet noodzakelijk was dan liever niet... Dus we moeten hem goed in de gaten houden, vrijdag terug naar de huisarts en woensdag terug naar de neuroloog. Tenzij het anders loopt, maar daar ga ik niet vanuit!

Al met al weer een raar dagje in Rijen.... Het moet niet gekker worden zullen we maar denken.

Met mij gaat het redelijk goed, mijn eten loopt eigenlijk wel erg lekker, drink alleen te weinig en kan nog steeds niet naar het toilet, dus ga vanavond weer eens flink aan de Kneip laxeer thee....
Anders morgen maar een miniklysma....SORRY voor deze details.

Groetjes,
Cloud

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan