Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Hoefie61 woog op het moment van schrijven 88.60 kg (bmi: 27.35).

:kringdans:

De eerste 10 dagen zitten er bijna op. Het lijkt wel of het steeds makkelijker gaat.. misschien dat er nog een terugslag komt maar tot nu toe is het wel heel makkelijk vol te houden en duren ook de middagen niet meer zo lang. Komt misschien ook wel omdat het nu lekker druk op mijn werk is...

Vanavond naar het :koor: geweest voor de repetitie. Heb ik lekker de hele avond afleiding... druk bezig met zingen en de voorbereiding voor een trouwmis... alleen was het dit keer weer borrelavond... heb ik voor deze keer maar overgeslagen want ik had geen zin om met een spa'tje te gaan zitten kijken hoe anderen de nootjes en snacks naar binnen werken. Op zich kan ik er best wel goed tegen, en volgende keer ben ik zeker wel gewoon van de partij, maar nu leek het me toch verstandiger om naar huis te gaan..

Mijn moeder heeft ook een enorme bewondering voor mijn dochter, die ondanks het mooie weer op woensdagmiddag bij oma vasthield aan haar flesjes water en een mandarijn...

Morgen lekker sla, tartaartje en gekookte aardappels en rauwkost... Ik denk dat ik die eens in de tuin ga opsmikkelen morgen... geeft zo'n lekker zomers gevoel.
Laat dat zonnetje nog maar even blijven schijnen!

Op naar dag 11!

May 11, 2006 om 16:36
:hi:

Superknap hoor dat je zoveel bent afgevallen de eerste week! Ben benieuwd hoe het verder met je gaat!

Succes!

:dolfijntje:
Bianca
May 14, 2006 om 13:50
Het koor waar ik deel van uit maak zingt normaal vieringen in de R.K. kerk.
Een hele leuke club van mensen... ik ben wel een van de jongere met mijn 44 jaar, maar het overgrote deel ken ik al vanaf mijn jeugd. Met sommige heb ik vroeger ook in het jongerenkoor van diezelfde kerk gezeten.. gingen we ook met een club mee uit en naar feesten en was altijd een dolle boel...
Ruim 25 jaar later is iedereen nog steeds zo gek als een deur en houden we nog steeds van een feestje... A.s. zaterdag gaan we ook met zijn allen ons zomerfeest vieren... Twee koppels hebben de organisatie van het feest op zich genomen en hebben gesteld dat we allemaal zoveel mogelijk in het oranje moeten komen... en verder is het een verrassing wat er gaat gebeuren.
Oorspronkelijk was ik van plan om met de fiets te gaan naar het zaaltje waar het feest wordt gevierd, maar aangezien ik nu toch geen alcohol drink, kan ik net zo goed met de auto... Afijn, ik laat het maar een beetje van het weer afhangen, want op de fiets is natuurlijk weer goed voor de beweging... Maar of dat me wat kan schelen om een uur of 1....

Wordt dus wel weer afzien zaterdag, maar ben nog steeds van plan om me helemaal aan het dieet te houden... en elke keer dat ik wat afsla voel ik me sterker, dus ook dit moet gaan lukken!
May 21, 2006 om 06:02
Hoe gaat het bij jou? Hier gaat het niet snel, maar het lukt, en daar gaat het om. Ik moet wel stug door blijven drinken, en dan zal het ook wel weer gaan. Ik ben ook niet meer zo streng met het volgen van het boekje, daar heeft het ook absoluut mee te maken. Maar we gaan gewoon door.
IK wens je een fijne zondag!

Groetjes,
:dolfijntje:

Bianca
May 22, 2006 om 03:20
Succes deze week:!:

ga ervoor

:haveaniceday:

Ïk ben benieuwd hoe sonja bakker jou bevalt

groetjes wendy
May 22, 2006 om 14:03
Hoi!

Knap hoor, zo op een feest alleen maar spa blauw en alle hapjes laten gaan! Moet ik nog een beetje leren, maar ik ben toch al een eind gekomen, hihi.
Leuk dat je dochter zo straalt door het afvallen. Volgt zij eigenlijk het gewone boekje of dat voor kinderen?
Succes!

:dolfijntje:
goezies
May 24, 2006 om 13:28
Hi Hoefie,

Gefeliciteerd. Weer in de top drie deze week!
Ik ook, misschien dat we kunnen proberen er volgende week weer allebei in te staan.
Gaat hartstikke lekker zo vin je niet ????
Heel veel succes de komende week..

Groetjes Daffie :bloemen:
May 26, 2006 om 16:52
Ongelooflijk! Jij gaat echt als een speer!
(+) Nog maar ruim vijf kilo voor jou!
:hallo: Linda :aapje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan