Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, May 10, 2006

Majel woog op het moment van schrijven 67.40 kg (bmi: 26.00).

tjonge jonge... wat is het toch moeilijk om op je eetgewoonte te letten. Overdag heb ik hier totaal geen moeite mee. Op mijn werk houd ik me netjes aan ontbijt en lunch en twee tussendoortjes (fruit). Maar zodra ik thuis ben wordt het lastiger. Het avondeten gaat ook nog goed. Na het avondeten ga ik vaak met een grote mok thee aan mijn afstudeerscriptie werken. Maar als ik hierna beneden kom, heb ik vlug de behoeftt aan iets lekkers. En het lukt me niet altijd om hier tegenin te gaan.
Ik heb al vaak zitten denken hoe ik dit aan moet pakken. Meer water drinken, zodat ik een vol gevoel heb? Mijn toetje later nemen? Niks in huis halen? Alles is al de revu gepasseerd, maar het wil niet lukken.
Maar vanaf vandaag ga ik het toch weer proberen. Ik ben toch zeker sterker dan mijn snoepbehoefte. Ik moet hier doorheen, daarna gaat het beter. Dat weet ik gewoon uit ervaring. Dus ik kan dit.
Misschien moet ik de drie genoemde dingen combineren. Dus én mijn toetje later eten én naast thee ook een flesje water leegdrinken én niks lekkers in huis halen.
Verder heb ik besloten dat ik vanaf vrijdag (morgen heb ik een bruiloft, dus zit ik niet achter de PC) mijn eetdagboek weer ga bijhouden. Ik moet zo goed mogelijk het dagboek invullen. Desnoods schrijf ik het op briefje en voer ik het later in. Op deze manier kan ik weer leren van mijn eigen fouten. Iedere keer dat het fout gaat, mogen jullie me erop wijzen. Enne tips zijn meer dan van harte welkom!!!

Morgen dus een bruiloft. Leuke kleren gekocht. Maarja nadeel is, het is met een gebroken wit t-shirt. En dan zie je natuurlijk elk bobbeltje zitten. Dus vanmiddag op jacht geweest naar een huidskleurhempje om eronder te dragen. De verkoopster in de winkel begreep me in eerste instantie niet. Maar toen ik het hele setje aangetrokken had maar al te goed. Met een strak hempje eronder, ziet het geheel er netjes afgekleed uit. Niks bobbeltjes en randjes. Ik heb er zin in morgen. Het wordt mooi weer, dus perfect!

Sinds een paar weken ben ik begonnen met hardlopen via de plaatselijke atletiekvereniging. Hartstikke leuk om te doen. Ik wilde dit al langer en nu met het vooruitzicht op meer vrije tijd (als mijn studie erop zit) werd het tijd om ook eens echt aan de gang te gaan. Ik sport hiernaast nog meer, zo'n 3 uur per week. Dus mijn conditie mag ik goed noemen. Maar wat doe ik, ik overbelast mijn spieren in mijn enkel. Waarschijnlijk kan ik komende week dus niet mee doen met de training. Ik baal hier zo ontzettend van. Er zijn ook verschillende mensen die niks aan sport deden en die hebben dus nergens last van. En ik loop een blessure. grrrr.....
Maar even rust nemen en ik kan over een paar weken weer flink meedoen. Ik zag me al lopen in een strak(ker) lijf... hihihi ;-)

Nou ja, komt allemaal wel goed.

Ik heb me verder voorgenomen dat ik nog maar één keer per week op de weegschaal ga staan. Op dinsdagochtend. Dit om me niet gek te maken met alle schommelingen door de week heen.

Tot vlug, geniet nog even van het mooie weer!
:tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje: :tulpje:

May 11, 2006 om 05:49
ik ben blij dat je een huidskleurig shirtje hebt gevonden! nu sta je vast en zeker te stralen op die bruiloft!! ;)

wat je misschien ook nog tegen het "snaaien" savonds kan doen is met het avond eten wat meer eten! klinkt gek, maar als je echt vol zit, dan heb je daarna weinig zin meer... tot uren er na... zo is dat tenminste bij mij wel! ;)

ik hoop dat het je gaat lukken om maar 1x op de weegschaal te gaan staan... mij lukt het niet! ben veel te nieuwsgierig!! :D hihi
en je eetdagboek invullen is heel goed!! dan zla ik eens mee gaan kijken!!

Liefs Melissa :smurf:
:hug: :kussie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan