Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 17, 2004

Angelique woog op het moment van schrijven 59.50 kg (bmi: 22.67).

Gisteren toch lekker frietjes gegeten en een vleeskroket. Daarna een uurtje gaan baantjes trekken en gevolg: Niks aangekomen. HEERLIJK!!!!
Ben eens benieuwd als ik de 58 kg gehaald heb of ik dan teverden ben. Ik ben echt nog nooit 100% tevreden geweest met mijn gewicht en ik geloof dat het minste wat ik ooit heb gewogen ( de afgelopen 10 jaar) dat dat 55 kg was. En toen vond ik mezelf ook nog te dik. Conclusie: dik zijn zit vaak ook tussen de oren.
Ik kan ook als ik ga winkelen nooit de juiste maat broek meenemen naar de paskamer. Ik overschat mezelf en sta dan met een broek 2 maten te groot in de paskamer. ( Zelfbescherming noem ik dat, geen teleurstelling als je ergens niet in past).
Over passen gesproken, ik heb mezelf toch al met een nieuwe spijkerbroek beloond. De bikini volgt als ik 58 weeg.
Goed w-e iedereen.

Onbekend
September 17, 2004 om 06:51
He wat goed dat je al 10 kilo kwijt bent!! Dat is echt heel veel..

Wat betreft het ontevreden zijn: je houdt toch je punten op je lichaam waar je minder tevreden over bent. Maar ik heb wel het idee dat als je afvalt je toch een soort magerder, gestroomlijnder silhouet krijgt. Op een gegeven moment bereik je een punt dat je weet dat als je nog meer afvalt, er niet meer mooier op wordt (omdat je er bijv heel knokig uit gaat zien maar je probleempunten niet verdwijnen). En dan kun je heel tevreden zijn, want dan weet je dat je ondanks dat je misschien kleine dingetjes hebt die je anders zou willen je wel het maximale uit je lijf hebt gehaald (qua gewicht). Nou dan kun je toch trots op jezelf zijn?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan