Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 21.60).

:hoi: :hoi: allemaal!

Ik kan me niet heugen dat ik zo'n ongezond weekend achter de rug heb als dit.... Schandalig gewoon :!: Zaterdag begon het al. Ik moest tot 4 uur werken, daarna meteen door naar de kroeg; mijn ex was terug uit Amerika dus we zijn even samen een :biertje: gaan drinken. Ik was om 7 uur thuis, maar had al de nodige toastjes op in het café en geen zin meer om te koken dus. Wel 's avonds voor de buis lekker zitten snacken...

Zondag de hele dag met Sjaak aan de Hanomag :camper: gewerkt. Hoewel ik gewoon brood en fruit bij me had, wilde Sjaak wat te eten halen bij de Mac. En deze keer heb ik géén :salade: genomen, maar gewoon een Mac Chicken en een friet... Mét fritessaus! Toen we 's avonds thuis kwamen wederom geen zin meer om te koken, mede doordat we samen ook nog een zak pretmix en een doos zoethoudertjes achter onze kiezen hadden. En wederom meteen door naar de kroeg. Ik heb geen idee meer hoe laat we thuis waren :aangeschoten: , maar ik vermoed dat het al vroeg in de ochtend was....

En gisteren dus een enorme kater. Toen ik 's middags wakker werd had ik een onbedwingbare behoefte aan gebakken :eitjes: met spek. Spek ha ik niet in huis, dus er maar kaas onder gelegd. Ook lekker, maar heel fout natuurlijk. 's Avonds voor de verandering eens een keer wel gekookt; een lekkere pittige lasagne gemaakt! Maar daarnaast ook nog bijna een hele zak chips en koekjes op.....

Nee, ik heb maar niet op de weegschaal gestaan vanmorgen. Dat het foute boel is hoef ik niet bevestigd te krijgen. Deze week ga ik flink mijn best doen en zaterdag pas weer wegen. Dan moet het weer een beetje toonbaar zijn! Ik sport ook echt te weinig de laatste tijd. Ik haal net de twee keer per week, maar wil eigenlijk 3 of 4 keer. Maar dat gaat deze week vrees ik ook niet lukken!

Ik kreeg zondag in de kroeg nog wel complimentje over mijn figuur! Dat doet het altijd goed natuurlijk....hahah!

Fijne dag allemaal, werk ze en succes met de lijn!
:bloemenlijn1:
Annemiek.

June 6, 2006 om 03:42
Hee meid!

Lekker dat je zo'n heerlijke dagen hebt gehad... ook wat eten betreft!
Ach ja, deze week goed opletten en dan zit je zaterdag misschien weer aan je oude gewicht, dat is toch goed dan?!

Wanneer gaan jullie met vakantie? Als jullie nu zo druk zijn met de Hanomag kan dat niet zo heel lang meer duren toch?

Genietze deze week, het wordt MOOI WEER :zon: eindelijk!!

Liefs!! Chantal :knuffel:
June 6, 2006 om 13:43
Moet wel een heerlijk weekend geweest zijn Annemiek.
Wat zal je genoten hebben.
Deze week gewoon wat rustig aan doen, en niks aan de hand.

Groetjes Esther
June 6, 2006 om 17:37
Jeetje, wat een LEKKER weekend heb jij achter de rug, zeg! Haha! Eén komt nooit alleen, is hier ook van toepassing. Het mooie van stabiliseren lijkt me dat je het nu gewoon de hele week rustig aan kunt doen en dan zaterdag weer een acceptabele score neer kunt zetten. Of niet?

Overigens heb ik ook altijd zin in vette zooi als ik een kater heb. Dat is toch zoiets raars!

Chinees is inderdaad k*t! Ik ga nooit meer :liegbeest:. Ik was vanochtend namelijk inderdaad lichter. Hoop nu komend weekend weer eens een groen cijfertje te kunnen noteren, na maar liefst 8 weken.

Zet m op deze week, meis! Quote Wendy: we willen, we kunnen en we zullen!

:hug:
June 7, 2006 om 02:16
Lieve Annemiek,

JAAAA ik doe mee, we gaan er weer voor meid en ik ben sinds maandag van de suikers aan het afkicken en het gaat goed..:duimen: dat ik het kan volhouden.

Wat een goede tip van jou om in je hand je gewicht (of streef) neer te zetten! De beste oplossingen liggen vaak voor de hand..haha...letterlijk in dit geval!

Ik zet in mijn rechterhand neer wat ik wil wegen woensdags bij de WW en aangezien dat mijn snaaihand is wordt ik telkens met mijn eigen belofte geconfronteerd.

Vanaf april is het eigenlijk al niks meer met het afvallen geworden en ik wil zo graag...
Het emotie-eten is de boosdoener..door fusie op het werk allemaal gedoe en gezeik en met de kids thuis loopt het ook niet echt lekker en huppetee daar gaat Wen weer aan de snaai...alsof dat het oplost...niet dus!!

Jij hebt wel een heerlijk weekend gehad zeg, gewoon om jaloers op te worden, lekker maccen en kroegtijgeren! Je hebt nu nog drie dagen om af te kicken van vetten en suikers en zaterdag komt er dan weer een mooi gewicht te staan...zeker weten!!

Goed idee van de all-bran, dat ga ik ook weer doen. Ik heb dat regelmatig wel gegeten als ontbijt maar de laatste tijd ook niet meer en ik ga na het sporten gelijk even boodschappen doen en all-bran kopen.

Aan onze motivatie zal het niet liggen! Het is nu over! Ik wil ook weer iedere week gaan wegen (dat is de beroemde stok voor mij) bij de WW en dan moet ik gewoon een min op die weegschaal hebben. Het is met de eerste 40 kg ook gelukt dus moet ik die draad weer oppakken en het NIET laten versloffen.

Die suikers zijn echt killing gewoon, echt verslavend. Ik ga ook weer chroom kopen (was ook op net als de all-bran) en dat heeft wel gewerkt om mijn drang naar suiker te weerstaan. Of het nu echt helpt of dat het tussen de oren zit omdat ik weet dat ik chroom geslikt hebt weet ik niet..als het maar helpt.

Vanavond komt er een klein minnetje op de weegschaal te staan..tja die extra dagen met hemelvaart en pinksteren zijn niet goed voor mij..geen structuur en snaai in overvloed in huis.

Net las ik het bericht van Hans (snaai) in mijn dagboek en toen jouw bericht en jullie hebben mij wel weer even op het goed pad gezet...dank je wel!!

We gaan ervoor! Heel veel liefs :kus2:
Wendy :ster:
June 7, 2006 om 03:32
hahahha ik hoor het alweer
annemiek heeft weer lekker genoten.
Meid maakjeniet druk ,jij bent zo sterk dat je na zulke dagen ook wel weer er tegen aan kan gaan.En als je complimentjes krijg overje figuur wil dat ook wel wat zeggen toch.
Ik taal daar nooit naar he chips en zo ik ben meer iemand van de koekjes.
Maar ook voor mij is het uit met de pret.bij mij is er al weer 2 en halfe kilo af.
Het moet nu echt weer gaan gebeuren hoor voelde me echt op vakantie een dikke tante toetie.
In sept wil ik slank zijn ,want dan gaan we weer met vakantie.
Nou meid werkse vandaag en sterkte met het inhouden van je vreetbuien hahahaha
:knuffel: diana
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan