Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Nancy1 woog op het moment van schrijven 72.60 kg (bmi: 25.72).

De eerste week is heel erg voortvarend gegaan, maar ik verwacht van de aankomende week heel wat minder. Dat vind ik zelf altijd fijner, want dan kan het altijd meevallen.
Ik ga me daarom niet te vaak wegen deze week, zodat ik mezelf niet kan ontmoedigen. Ik ga me donderdag wegen (halverwege de 2e week) en dan weer maandag (na 2 weken). Ik ben heel benieuwd.
Ik ben iig nu al heel blij met dit resultaat, ik pas gewoon weer een broek die ik al in geen tijden heb aangehad. Die had ik ooit n beetje te klein gekocht omdat ik toen aant afvallen was, maar k heb die broek nooit echt mooi gepast. Maar nu zit hij echt mooi!!!!!!! :jippie:
:blotebillen:

Het dieet gaat me ook steeds makkelijker af. Ik weet nu gewoon wat ik wel en niet lekker vind. De dingen die ik echt niet lekker vind eet/drink ik gewoon niet meer, want anders is het niet vol te houden (maar gelukkig vind mijn vriend die wel weer lekker). Vanavond gaat mijn vriend nieuwe producten halen, dus dan hebben we nog meer variatie, dat is ook atlijd lekker.

Nu ga ik hard aan de slag met mijn scriptie, want anders wordt het weer niets vandaag.
:studeren: :studeren: :studeren: :studeren: :studeren:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan