Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

:hallo:

vandaag 70,9, :pf:
Ik moet echt wel serieus beginnen met :beweging: want die sporadische wandeligetjes halen niets uit...
En voor de rest ga ik proberen van het mooie weer te genieten, ik ga straks met :zoontje: een :kinderwagen: doen. Hij is trouwens goed op weg om een echt ettertje te worden: hij heeft juist ontdekt dat roepen en tieren precies helpt om je willetje door te drijven, dus zit die nu in zijn box de hele buurt bij elkaar te schreeuwen en god weet waarom.....
Ik heb heel slecht geslapen, dus ik ben niet echt goed gezind, hopelijk verandert het straks en gaat dat mormeltje ook wat minder zagen.
Er staat niet veel op het programma: 's middags hebben wij een 'prive' dansles bij onze leraar om alles nog eens te overlopen (want de gewone lessen zijn voorbij voor dit jaar). Rond drie uur ga ik naar de mama van een leerling van mij en ze gaat mij voetreflexologie en/of shiatsu geven. Zij studeert daarvoor en heeft 'vrijwillige slachtoffers' nodig en ik ben er een van.
{Gisteren hebben mijn prive-leerlingen een mini-concertje gegeven bij een van hen thuis. Het was heel gezellig en calorierijk (want ze hebben heel veel gebak en taarten uitgestald en ik heb MAAR twee gegeten...En dan denken hoe dat komt dat mijn :weegschaalblauw: zo slecht gezind is!).}
Na die verwennerijen heb ik nog een paar lessen en dan mag ik Miran gaan halen bij de onthaalmoeder, dus ik ben vanavond heel vroeg thuis voor mijn doen!
:hartje: heeft al gesugereerd dat ik dan het gras kan afdoen, maar alles hangt van de humeur van ons bolleke af!
Ik wens jullie een mooie dinsdag!
:haveaniceday:
:groepsknuffel:
Sunce :zon:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan