Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Kortecol woog op het moment van schrijven 83.30 kg (bmi: 25.43).

Goedmorgen allemaal,

Jemig, ik kan het blijkbaar echt niet! Lijkt het net de goede kant met mij op te gaan, dan komt er vervolgens weer een weekend aan en ga ik weer los. Verjaardag van een neefje, stuk taart, lekkere hapjes, wijntjes. Dan vervolgens 2 avonden stappen, broodje kebab, wijntjes, martini, dansen, nog meer drank. Lekker chocolademuffins gebakken, want ik kreeg bezoek en wou ze een keer wat lekkers voor zetten. Ohohoh, nooit meer doen!! Heb ook weer schuimpjes gemaakt van opgeklopte eiwitten en een hele hoop suiker... Hele bak natuurlijk leeggelikt en de schuimpjes gaan er waarschijnlijk nog wel achteraan morgen of overmorgen, gewoon gaa zorgen dat ik niet meer thuiskom is misschien een optie...
Het begon vanochtend ook weer lekker, 2 croissantjes, aangezien de verpakking open was en het echt zonde was om weg te gooien. Jo op die manier houd het nooit op! Het jojo-effect begint mij nu ook schrijnend duidelijk te worden en ik baal ervan.

De knop moet echt een keer om, maar ik lijk er niet toe in staat. Deze week heb ik het weer eens ouderwets druk, dus dan neem ik aan eten mee wat ik mag hebben volgens mijn dieet. Een portemonnaie laat ik maar thuis, anders gaa het alsnog mis. En ik ga elke dag precies bijhouden wat ik wanneer heb gegeten en hoeveel. De lichaamsbeweging ga ik ook goed noteren. Fietsen naar de faculteit, studeren hier, elke ochtend van deze week om 9 uur aanwezig zijn en dan tot 12 uur studeren, een uurtje wandelen en dan meteen ook maar lunchen en vervolgens weer verder studeren tot 4 uur. Naar huis fietsen, gezond eten en naar werk fietsen. Geen lekkers meenemen naar werk, maar een appel of een ander stuk fruit. Na thuiskomst niet toegeven aan de trek, maar rechtstreeks naar bedje toe.

Het moet toch een keer lukken???

Frustratie alom dus!
:help2:

June 7, 2006 om 04:01
Weet je we zijn te gefixeerd. Eigenlijk moeten we echt iets afspreken. Even iedere dag iets schrijven en proberen iedere dag vol te houden, niet extreem maar simpel, gewoon eten, klein koekje bij de koffie of whatever. Dat werkt (hoop ik ) het beste.
Ik wil er vandaag weer tegenaan. Ben afgevallen maar weet niet waarom, de chocola is er doorheen gevlogen. Maar de volgende week zaterdag hebben we een tentfeest hier omdat we 25 jaar getrouwd zijn en de kleren die ik gekocht had pasten al bijna niet meer want die had ik op 74 kg gekocht en dan ben ik zielsgelukkig en krijg ik als beloning een dik ijs van mezelf en nog een en nog een en ga zo maar door en binnen 2 weken woog ik boven de 78. Slaat toch nergens op.
Maar zullen we???
groetjes jose
June 7, 2006 om 16:28
:oy:Colletje:!:
Wat was dat een wanhoops kreet van jou!!!!
Maar al met al heeft het toch weer!!!! iets positiefs, (nu zul je wel denken wááát dan)
Maar het feit dat je het op durft te schrijven is toch al een stap in de goede richting echt waar, zo ben ik ook begonnen, als je 'n keertje tijd hebt moet je mijn hele dagboek maar eens lezen!!!!
En ik kan nu eindelijk zeggen dat het mij is gelukt om een normaal (Eet&leef gewoonte )te vinden en mij hier hartsikke goed in voel zonder Frustratie's zoals jij dat noemt :rotbui:
En echt je gaat je dan vanzelf veel beter voelen, we gaan het samen proberen oké!!!
Ik wens je alle succes van de wereld:!: Sterkte:!: & liefs van: "LIEFKE":baai:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan