Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Beschuit woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 25.71).

Hallo,

Pfff, we zijn erweer. Adhd gehad (alle dagen hartstikke druk). donderdag's verjaardag samen gevierd, hele huis vol visite. Vrijdag en zaterdag Kim overgehuisd. 1e en 2e pinksterdag heerlijk gefietst. Resultaat is 2 ons erbij sinds afgelopen week. Ben niet ontevreden. Maar vanaf vandaag maar weer balansdagen invoeren.
Vandaag ook weer lekker op de fiets naar het werk. Vanavond voorlopig de laatste verjaardag. Zo en nu ga ik maar weer eens aan het werk.

groetjes,

Beschuit

June 7, 2006 om 16:19
Hai Hai

hoe gaat ie nu?? Het wordt mooi weer dus je kan lekker op de fiets naar het werk dat scheelt al toch? Ik zit vanaf zaterdag in Frankrijk.. hoop dat ik niet veel aankom...
doei doei!
June 13, 2006 om 05:04
Hallo Beschuit

Ik zie dat je nog voor de vakantie ff je best doet. Goed zo!!! En al in de vakantie stemming??? Ik zou de koffer maar vol met oranje doen. Als we de 1e wedstrijd al zo gedisciplineert spelen.... zal Marco ons tot grote hoogte brengen??!!!!!
Veel plezier op safari donderdag en tot ooit!!!! haha klinkt zo ver weg ergens eind juli??? Als ik je niet meer spreek ook voor je eega fijne vakantie!!!!!!
Annie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan