Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Hoefie61 woog op het moment van schrijven 83.50 kg (bmi: 25.77).

Gisteren (Tweede Pinksterdag) met week 6 begonnen... een fruitdag.
Uiteindelijk viel het nog wel mee, maar toen we in Noordwijk lekker aan het uitwaaien waren kreeg ik toch af en toe ook wel trek in wat lekkers.. dan zie je zoveel eettentjes die lekkere dingen hebben... dat is nog niet genoeg mijn hoofd uit.. maar samen met mijn dochter (en lijnmaatje) stapten we lekker door richting strand.. de bal meegenomen om daar met pap en oudste dochter een potje te voetballen op het strand... en daarna keurig aan een kop thee.... zucht..
De rest van het gezelschap nam lekker een warme chocomel ...

's Avonds roerbakgroente... en aangezien ik daar absoluut niet kapot van ben heb ik wat diners betreft een slecht weekend achter de rug... zowel zondag als maandag had roerbakgroente... en heb het braaf gedaan, maar kan het niet geweldig vinden.
Vandaar dat we onszelf vandaag in plaats van de worteltjes/bietjes gaan trakteren op asperges... blijft tenslotte magere groente en bevat nauwelijks calorietjes... Asperges lust ik gewoon zonder iets, daar heb ik echt geen ham, ei, of saus voor nodig.. zolang ze goed gaar zijn, schuif ik die echt zo naar binnen.. dan heb ik ook geen moeite als ik lekker gegeten heb om 's avonds streng programma te draaien... ik neem een fles spa blauw in mijn buurt en dan kom ik de avond wel door hoor.. no problem.

Gisteren gewogen... ten opzichte van vorige week maandag was er toch nog 7 ons af.. en natuurlijk kon ik het na zo'n fruitdag niet laten om te spieken of dat nou scheelt... nou.. dat scheelt zeker: want er was weer 4 ons af.. alleen verwerk ik die nu nog niet in mijn gegevens, want ik heb met de club afgesproken maandag weegdag en dit gewicht moet ik dus eerst eens een weekje vasthouden... als dat lukt, heb ik in ieder geval weer een positief weekje. Ik weet het, je moet niet iedere keer op die weegschaal springen, maar ik ben zo vreselijk nieuwsgierig (lees: ongeduldig).... en in zo'n week zie je het echt wel eens omhoog en omlaag gaan, met de bijbehorende humeuren...

De komende week eindelijk even geen feestje... alleen zaterdag een hockeytoernooi voor mijn jongste dochter, maar dan kan ik alles gewoon meenemen en 's avonds zijn we met het diner weer thuis... dus dat hoeft geen probleem te zijn. Maandag moet er gewoon weer resultaat zijn...

allemaal heel veel succes met de strijd de komende week!

June 6, 2006 om 15:41
Hee Hoef,

Superknap hoor dat jullie het hebben volgehouden op pinksterdag met de fruitdag!
Helemaal als iedereen aan de chocolademelk zit en jij dus gewoon aan een overheerlijke kop thee!
Zo'n pinksterdag is nou niet echt de meest ideale dag voor een fruitdag, maar tis dus toch gelukt.
Knap ook dat je evengoed aan de roerbakgroente gaat terwijl het niet je ding is, helemaal op een dag dat je al de hele dag fruit naar binnen hebt gewerkt.

Ik ben er zeker van dat je het resultaat maandag ook nog gaat zien. Als je gewoon verder het boekje volgt kan het resultaat volgende week alleen maar super zijn.

Leuk dat je dochter op Hockey zit, mijn jongste ook!

Nou in ieder geval heel veel succes in week zes .

Groetjes Daffie :bloemen:
June 12, 2006 om 07:46
Jij gaat echt lekker! Goed hoor! Die 80 voor je vakantie zou geen probleem moeten zijn als ik het zo zie! Ik moet me gewoon meer aan het boekje houden, maar het is nu de vierde ronde en ik ben niet zo streng meer. Vooral 's avonds vind ik het erg moeilijk om te doen wat er in het boekje staat, wil echt wel weer eens wat anders eten, en op zich moet dat ook kunnen denk ik, anders had ik het echt niet volgehouden.
Heel veel succes deze week!

Groetjes,
:dolfijntje:

Bianca
June 19, 2006 om 06:51
Hey!
Is toch wel een felicitatie waarde vind ik hoor! Overgewicht veranderd in gezond gewicht!!!!
Dus bij deze:
:ballon:

:groetjes:
Linda
June 19, 2006 om 07:16
HEE HOEF,

WAT GOED VAN JE!!!! Je BMI staat er super voor... Wat moet jij trots zijn op jezelf.
Nog 1 kiloooootje verwijderd van je streefgewicht. Wat super voor je.

Een hele fijne dag.......

Groetjes Daffie :bloemen:
June 24, 2006 om 03:52
HEE HOEF,

Ik hoop dat je de nacht een beetje doorgekomen bent met al die meiden in huis. Ze zullen het vast heel erg gezellig gehad hebben. Wat een leuk idee trouwens.

Ik vind trouwens dat je het nog steeds erg knap doet hoor en ik moet zeggen dat ik met het avondeten ook regelmatig een andere groente eet. Ik lust sommige groenten gewoon echt niet. En als je dan al niet zo heel veel eet wil ik dat wat ik mag eten dat dat natuurlijk wel lekker smaakt.

Een BBQ zou voor mij erg moeilijk zijn. Ik denk dat ik dan snel geneigd zou zijn om toch wat meer te nemen. Nou ja je mag ook af en toe best genieten.
Zoals je misschien bij mij hebt gezien is het mij super meegevallen na mijn weekend Brussel.
Nou ja eigenlijk nog meer als meegevallen, er is gewoon niks bij en zelfs nog 3 ons af. Nou dat had ik echt niet eens durven dromen.
Had wel even je tip opgevolgt en ben dus eerst even gaan douchen. Ik heb me niet voor het douchen gewogen omdat ik echt best bang was voor het resultaat.

Gister ben ik wezen stappen (jazzweekend) met een groepje en zo tegen een uur of 3 gingen mijn zus en een vriendin een sate eten. Ow de verleiding was er heel even maar toen zij het naar binnen hadden was ik echt superblij dat ik het niet had genomen.
Ik had wel vreselijk trek, ook omdat ik mijn avondtussendoortje was vergeten. Toen ik gisternacht thuiskwam (natuurlijk nuchter van al het water en cola light) heb ik nog maar een appel op zitten eten. HAHAHA waar ik vroeger een broodje shoarma at eet ik nu een appel.

Vandaag moet mijn jongste dochter optreden in de schouwburg. Ze doet een balletvoorstelling. Dus het is vandaag een erg zenuwachtige dag (in ieder geval voor haar). Ze hebben hier een half jaar op getraind en nu moet het dus allemaal eruit komen.

Verder heb ik gelukkig niet echt momenten waarbij ik eetverleidingen moet weerstaan dus ik denk dat ik het weekend wel weer goed doorkom.

Ik hoop voor jou dat je deze week op de 80 zit. Dat moet toch gewoon kunnen. En dan moet je jezelf echt met iets gaan verwennen hoor want dat heb je zeker verdient.
Nou in ieder geval veel plezier dit weekend en tot later.


Groetjes Daffie :bloemen:
Onbekend
June 29, 2006 om 06:21
Hoi Yvonne,

Bedankt voor je felicitaties. Ik vind de foto's zelf ook prachtig geworden. Ondanks dat 85 kg niet gelukt is, zat mijn jurk wel ruimer dan tijdens de laatste passessie. Ik heb echt lopen stralen die dag en ik voelde me ook ontzettend gelukkg (en nog steeds).

Vandaag nog stress voor mijn afstudeerpresentatie en morgen solliciteren. Dan op 6 juli het vliegtuig in naar HAWAII :lindy: jippiiiiiiiieeee

Veel succes met afvallen, nog 2 onsjes en dan heb ik de 85,9 op de weegschaal staan.

Gr. Lianne :klaver4:
June 29, 2006 om 16:02
Hee Hoef,

Nee die zus van jou hoeft dus zeker niet af te vallen.... Die van mij eigenlijk ook niet hoor, die heeft het afgelopen jaar op eigen houtje gewoon onwijs veel kilos verloren. Ze vindt zelf dat er nog wat af moet voordat ze tevreden is, maar ik vind haar echt super slank.
Ze is inderdaad behoorlijk maf, schijnt in de familie te zitten. Kunnen we dus helaas niets aan doen..............

Wat een rotweek qua lijnen had/heb je achter de rug zeg. Maar goed je hebt het wel lekker naar je zin gehad en veel leuke dingen gedaan. En dan niet aankomen is ook zeker een sport.
Ik hoop voor je dat het deze week gaat lukken om de 80 te halen. Heb je nog wat leuks voor jezelf in het vooruitzicht ??? Brussel is aan te bevelen (gheghe)..
Schijnt ook nog goed te zijn voor de lijn, wafels bonbons en ijs!!!

Leuke foto trouwens bij je profiel !
Dat boek voor kids vin ik best oke hoor. Morgen mag Melanie popcorn en ze mag eigenlijk behoorlijk wat eten. Ik had eerst het idee om met haar mee te doen maar dat bleek niet handig omdat zij best meer kcal krijgt dan ik, ik denk dat dat komt omdat zij nog in de groei zit.
Ben er nog steeds wel een beetje huiverig over hoor. Heb ook afgesproken dat we het eerst een weekje aankijken en dan maar verder zien of ze het nog een weekje doet of niet. Om zo jong al daar mee bezig te zijn vin ik een beetje gevaarlijk, maar aan de andere kant vind ze zichzelf echt te dik en zegt dat ze er op school mee gepest wordt. Nou ja een goede balans is lastig, in ieder geval maar goed in de gaten houden dat ze niet doorschiet.
Ze wilde natuurlijk ook op valtaf.nl......... aangezien ze mij hier iedere dag ziet zitten.
Dus ze staat nu ook ingeschreven.......
Hoe gaat het nu met jou dochter??? Ik denk dat het kinderboek voor kids echt beter is in ieder geval, dus heel veel succes als ze daar mee gaat beginnen.

Morgen heerlijk vrij, fantastisch met dit weer dus daar ga ik heerlijk met een appel van genieten.

Zet hem nog even op de komende dagen (geen hockeyfeestjes meer neem ik aan) en dan weet ik zeker dat je het gaat halen

EN LAAT DIE WEEGSCHAAL TOT DIE TIJD IN BEHEER BIJ MAN OF KIDS.... NIET MEER OP GAAN STAAN TOT DE WEEGDAG ! echt het werkt, net zoals douchen voor het wegen (thnx nogmaals).

Groetjes Daffie :bloemen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan