Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

:gaap:

Ik voel me een beetje brak, ondanks het feit dat ik toch best goed geslapen heb dit weekend. Maar het was echt super. Wat een line-up zeg....wat een goede bands. En het weer was ook geweldig. Ik ben zo rood als een Chilli Peper (vat je hem???) :-)

Nee echt helemaal gaaf. Het begon vrijdag voor de hekken al. Het was niet zo druk als andere jaren. We hebben wel jaren meegemaakt dat er zo'n 1000 man voor de hekken lagen. Als het er nu 200 geweest waren, was het veel. Voordeel was wel dat het een stuk rustiger was en we dus redelijk in de open lucht konden slapen. Het weer zat ook mee, dus ik heb vrijdag toch nog best wel een paar uurtjes slaap meegepikt. 's Ochtends kwamen we weer tot een aangename verrassing. In plaats van om 12.00 uur gingen de hekken om 6.30 uur al open. Om 8.00 uur stond de tent en konden we nog mooi even vier uurtjes slapen. Lekker uitgerust op weg naar het festival terrein dus.

Ik zal niet een uitgebreid verslag doen, maar de bands waren geweldig. De enige band die ik niet zo goed vond, was de Bloodhound Gang, maar die gasten waren zo vreselijk grappig en smerig, dat dat de kwaliteit van het geluid heel erg goed heeft gemaakt. We hebben nog een handtekening en foto gescoord van de Kaiserchiefs, dus dat was ook helemaal super. De tweede dag kon voor mij helemaal niet meer stuk. Ik ben een redelijke fan van de Heideroosjes. Dat is een Limburgse punkband en die stond niet gepland dit weekend. Erg jammer, maar ze waren blijkbaar wel de back-up band (voor het geval een andere band ineens uit zou vallen), want we staan 's ochtends bij een band te kijken en wie staat er voor me??? De zanger van de band, Marco Roelofs. Echt mijn hele dag was goed en zeker toen hij positief antwoorde op de vraag of ik met hem op de foto mocht. Super.....ik ben helemaal happy. De bands die dag waren ook helemaal geweldig, maar mijn hoogtepunt Pinkpop dit jaar is toch echt wel die foto.

Nou ja, de laatste dag was helemaal super. De Red Hot Chilli Pepers als afsluiter. En wat waren ze goed. Op drie nummers na kon ik alle nummers meezingen en we stonden heel relaxed achteraan. Voor een groot scherm, dus we konden alles goed zien en had ruimte zat om lekker mee te swingen. Wat een gaaf weekend.

Wat de lijn betreft??? Ik zal jullie niet vervelen met mijn menu's van de afgelopen dagen, maar het kwam er in het kort op neer.....als ontbijt een grote pannekoek met suiker en als toetje een broodje spek en ei. Tussendoor patat of andere vette hap. 's Middags....vette hap met als toetje Ben & Jerry's ijs en 's avonds pasta of bami. Met als toetje dan maar weer iets lekkers. En dat elke dag....LEKKERRRRRRR!!!

Gisteren had ik zelfs nog ruimte over om 0.00 uur voor een grote bak lasagna die ik helemaal alleen heb opgepeuzeld. Je begrijpt dat ik de weegschaal maar even ga mijden. Komt na de vakantie wel.

Jahaaaa, want ik moet nu als een gek gaan wassen, want vrijdag gaan we alweer op weg naar Italie. En ik moet morgen en overmorgen werken. Druk, druk, druk. En ik moet natuurlijk ook alle aandacht aan mijn meissie gaan schenken, want die heb ik ook vier dagen moeten missen...

Kortom....ik ben voorlopig niet op de site. Ik heb na de vakantie alle tijd weer voor de lijn en de site.

Ajuus!!!

:minielacht:


Nanda

June 6, 2006 om 08:33
Gezellig :knuffel:

klinkt super, succes met :wasmachine

spreek je na de vakantie wel weer...heel veel plezier :havefun:

:doei:
June 7, 2006 om 02:13
Ik voel me zooooooo zielig :janken:

niemand weet hier blijkbaar dat ik jarig ben...mijn vriend was nog zo duf dat ie me halfbakken gefeliciteerd heeft en mijn baas is al een half uur binnen en heeft me niet gefeliciteerd...wat een stelletje eikels....zolang ze maar taart krijgen willen ze je feliciteren, maar anders...ho maar!

gelukkgi had ik al wel 2 smsjes en 1 vriendinnetje belde al om half 7...
June 7, 2006 om 02:30
Ik ben altijd echt jarig.
Ik vier het uitbundig...en eigenlijk is er nooit iemamd die afzegt.
Ik loop ak weken van te voren te roepen, dat het bijna zover is
Ik hou van kado’s en gister heb ik de hele dag geroepe...wie is er bijna jarig ??...SUUUUUUUS….…
Mijn baas is gewoon zo’n sul dat ie dat gewoon weer vergeet. Ben benieuwd of ik nog iets krijg...bloemen ofzo.

Ik vond het wel heeeeel lief dat je aan me gedacht had en dat ik zelfs op het bord bij je thuis stond....ik voel me vereerd :D
June 7, 2006 om 02:32
Geniet van je vakantie :!:

Enne.. maak het niet te bond met eten.... je hebt e rzo hard voor moeten werken:!:

groetjes wendy

:zon:
June 7, 2006 om 03:40
de tam tam begint op gang te komen, er hebben zich zowaar al 4 mensen gemeld om me te feliciteren.

mijn pappa belde net uit Belgie vandaan en vriendilef verontschuldigde zich per sms voor zijn gedrag vanohctend :lachen:

het huilen gaat dus langzaam over in lachen :D
June 7, 2006 om 15:01
Fijne vakantie!!!
June 8, 2006 om 02:11
Hey :vakantie:

Sorry dat ik gister niet meer langs ben geweest, maar jij was ook erg druk dus dat scheelt weer. Ik heb de hele middag in meeting gezeten en gisteravond ben ik niet meer online geweest. Ben je al helemaal klaar voor de vakantie??
Ik ben helemaal niet jaloers hoor :S ik blijf wel hier...

Voelde me gister ondanks alle felicitaties niet echt jarig hoor. Voordat ik naar school ging kwam mijn schoonvader nog even een kadootje brengen (die waren er dit weekend niet). Ik heb een mooi sporthorloge gekregen, zo een waar ik de tijd mee kan opnemen met hardlopen enzo...erg leuk kado (+)
Arno wilde eigenlijk ook nog een kleinigheidje kopen, maar toen hij bij de winkels kwam ging alles net dicht...jaja :D

Verder lekker een stukje taart op en friet gegeten, gisteravond na school nog een ijsje. Nu moet het wel afgelopen zijn hoor met het vreetfestijn. Dit weekend moet ik nog maar eens zien wat ervan terecht komt, want vrijdag heb ik een verjaardag, zaterdag zijn we de hele dag uitgenodigd op een boot in Rotterdam om de Volvo Ocean race van dichtbij mee te maken. Zondag weer een verjaardag en dan tussendoor zo veel mogelijk probeer te studeren en het huishouden doen...oh ja en natuurlijk van de zon genieten.

Vanaf maandag begin ik weer bij week 1 van Sonja Bakker, misschien even een weekje streng en dan weer normaal doen...beginnen met een schone lei.
Ik denk dat ik morgen blij mag zijn als er geen 70 op de weegschaal staat.

Hele fijne vakantie, geniet er lekker van en tot over een week (toch?)
:bagage1:
Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan