Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Geschreven door Suzannetje

Hi allemaal!

Ik was vanaf vrijdag naar m'n vaders huis gegaan, want hij en zijn vriendin gingen een weekendje weg! Nu is het zo dat die vriendin twee kinderen heeft, een meisje van 10 en een jongen van 12. Die kunnen natuurlijk niet alleen blijven, dus kwam ik oppassen het weekend ;)

Vrijdag ging Jim naar de disco voor kinderen tot 15 jaar, die hebben we om half 12 opgehaald! Vond ie allemaal maar super! Jenny is gaan slapen om 9 uur, wat veel moeite kostte...

Zaterdag niet veel gedaan eigenlijk, naar eigen huis gegaan ivm onze eigen katten en even de stad in geweest enzovoorts! Met de avond hebben we Aaf opgehaald in Leiden, want we zouden zondag naar de Efteling gaan! Om half 10 weer in Zoetermeer, lekker puddingbroodje gegeten en kids naar bed!

Volgende ochtend was iedereen verbazingwekkend vroeg op, zelfs Jim die z'n bed normaal niet uitkomt voor 11 uur! Om 9 uur zaten we in de auto, om 10 uur waren we in Kaatsheuvel! Het was bij het parkeren al niet druk, in het park al helemaal niet! Het was tenslotte Pinksteren! Het langst hebben we 15 minuten gewacht, dat was echt super! Niet verwacht.

In veel attracties geweest, wat gegeten etc. Om 6 uur pas weer weggegaan, de kinderen wilde naar McDonalds... Erg vervelend :P Dus dat hebben we gedaan!

Volgende dag weer niet veel gedaan, wel veel te veel gegeten dit weekend!
Resultaat: 96.9 kg ipv 95.0 :(

Oplossing: vandaag een balansdag, alleen maar groente en fruit. Vanavond dan nog een biefstukje van de grill ;) Veel water, en morgen nog zo'n dag! En donderdag nog één :P Misschien vrijdag ook wel, even kijken! Werkt meestal zeer goed bij mij dit soort dagen!

Ik houd jullie op de hoogte ;)

Doeggg,

Suzanne

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan