Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Runninggirl woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 25.65).

:halloallemaal:

Ja ja, het gaat echt gebeuren, het mooi weer komt eraan :zonvoorspelt:
Ik ben er klaar voor :relax:

Het weekend was erg relaxed. Nouja, de zaterdag uitgezonderd. Na het werk meteen door naar de receptie. En we hadden toch een honger. Maar de hapjes waren op!!! Is wel weer goed voor de lijn natuurlijk. Gelukkig had schoonzus genoeg hapjes, dus daar maar aangevallen.

Zondagochtend ben ik lekker 2 uur wezen rennen. Het was me toch druk in het bos! Veel hardlopers en fietsers. Het was wel heerlijk, de vogels floten zo mooi. Toen ik thuis kwam heb ik manlief uit bed getrommeld en hebben we lekker de hele dag aan geklooid. Beetje koffiedrinen, broodje eten, hond wandelen, voetbal kijken, eten, voetbal kijken en muziek luisteren. Kortom een heerlijke dag. Daar kan ik soms echt van genieten. Zo'n dag waarop niets moet en alle mag (is ook een liedje van toch??).

En maandag was net zo'n dag. Alleen heb ik toen niet gelopen en er was ook geen voetbal op tv. Ik heb wel, heel ijverig, de vriezer ontdooid. Ik lag 's ochtends in bed en ik kreeg van die visioenen van vriezers vol ijs waarvan de lades niet meer open willen. Dus toen dacht ik; ik moet de vriezer ontooien. En of het nu 2e pinksterdag is... maakt mij niet uit. Dus de vriezer is zomer-klaar. En het was weer een hele leuke dag. Manlief is door de week nooit thuis dus in het weekend kunnen we echt genieten van het thuis-zijn. Saai hè!
:lentelijn:
En toen viel het vanmorgen wel tegen hoor! Meteen weer werken. Het beviel zo goed, die vrije dagen.

Iedereen een goede week gewenst!
Groetjes, :hardlopen:

June 7, 2006 om 03:26
Oh oh, als dat maar goed gaat........

Op 06-06-'06 weeg jij 66,6 KG????????

Ik wens je sterkte de komende tijd!!!!:harryp:


Geintjuh!!!!:ineendeuk:

Groetjes

:sjaspers:

Jaqueline
June 7, 2006 om 08:13
Lekker hoor 2 uur door het bos lopen. Wij hebben geen echt bos dichtbij, dus we doen het maar met polders en dijken, dat is ook best leuk. Vanmorgen nog een uur gelopen, wel langzaam want LI moet nog kijken hoe het nu met haar blessure verder gaat. Deze week ging het lopen bij haar goed gelukkig.

Nu ik ga zo een sinaasappel eten en boodschappen doen voor het weekeinde alvast, want morgen werken en dan richting Zeeland.

Groeten en tot later
Suzan
:hardlopen:se
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan