Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Nancyhane woog op het moment van schrijven 99.70 kg (bmi: 35.75).

Het gaat uitstekend hier zo. Ik eet weer normaal. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. 1,2 kilo in nog geen week tijd. Natuurlijk gaat het in het begin snel. Maar heeft geeft toch extra stimulans. Ik merk ook dat ik minder behoefte krijg aan lekkere trek. Gisteren middag had ik wel een moeilijk moment. Ik kreeg al om half 3 honger ofzo, maar ik heb me verzet, ik heb een halve liter water gedronken. Maar ik moet zeggen als je echt honger hebt werkt dat niet. Ben vervolgens om 4 uur maar met het eten begonnen. Maar dat is niet erg. Verder eet ik netjes en gezond.
En dan nog een goed nieuwtje!!! Ik heb een BAAN!!!!!!!!! Ik begin maandag in de parfumerie van DA hier in tilburg. Ben zo super blij. Dat zal voor mij het afvallen wel vergemakkelijken. Ten eerste heb ik dan meer beweging. Met de fiets er heen en terug. En het is de hele dag staan, das wat anders dan de hele dag zitten natuurlijk. Bovendien heb ik dan geen tijd om tussendoor te eten. En ik zal al zeker niet uit verveling snaaien. Ben zo blij :-D

June 7, 2006 om 08:18
Hoi Nancy,

:voorjou: Gefeliciteerd met je baan.
Lijkt me net iets voor jou, bij de DA verkopen ze natuurlijk ook luchtjes etc. dus echt iets voor jou. Nou ik hoop dat je het daar naar je zin krijgt.

Het is altijd lastig als je zo ineens honger krijgt. Water drinken kan helpen, soms heb je gewoon te weinig gedronken en denk je honger te hebben, maar ja als je natuurlijk echt honger hebt, helpt water drinken ook niet. Ik verdeel mijn eten meestal over de dag (1 boterham 'smorgens, 1 rond een uur of 10. 1 rond 12 uur en 1 probeer ik uit te stellen tot een uur of 3. Daarnaast probeer ik dan om fruit of een paar tomaatjes of zo te nemen op een moment dat ik echt honger heb.
Nou ja, iedereen zal wel zijn eigen methode hebben. Ik kan echter niet uren zonder eten, dan ga ik lopen trillen.

Success met afvallen,

Jacq
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan