Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Regientjuh woog op het moment van schrijven 111.50 kg (bmi: 43.55).

Ik ben inmiddels een week verder ben maandag 29-05-2006 naar het ziekenhuis gegaan was daarom 10:30 uur. Toen hebben ze me mijn kamer en bed laten zien. Heb daarna meteen een intake gesprek gehad ze hebben mijn pols en bloeddruk opgemeten. En we konden nog vragen stellen. Nou ik had zelf geen vragen meer maar mijn ouders wel, ze kregen op iedere vraag een antwoord. We mochten terug naar de kamer. Heb mijn thuispak aan gedaan en ben even wat gaan drinken beneden. Weer boven aangekomen, hebben me ouders tv en telefoon aangevraagd. En me ouders zijn nog even naar beneden gegaan om bloemen te halen. Me ouders zijn naar huis gegaan en heb niet veel gedaan tussen die tijd maar wel liggen denken, dat het nu echt gaat gebeuren, alleen de co-assistent is geweest voor wat testjes en ze hebben trombose geprikt. Het was weer bezoek tijd. Mijn moeder, zusje, en tante kwamen op bezoek me moeder had een kaart en me zusje ook en me tante had een kaart en een knuffel daarna zijn we beneden wat te drinken gehaald en een broodje om het aftelleren. Bezoek tijd was afgelopen, en ben even tv gaan kijken, maar kom maar niet in slaap komen. Heb nog even zitten praten een 1 verpleegster. En heb een slaapmiddel gehad. En heb wat kunnen slapen niet veel.

DINSDAG 30-05-2006 DE DAG VAN DE WAARHEID
's-morgens was het al vroeg druk op de gang, me ouders en me tante zijn naar mij toe gekomen. want zou om 9.30 uur worden geopereerd. Inmiddels was het al 9:00 de spanning was echt te snijden. En om 9:30 uur kam de verpleegster 4 paracetomols brengen die moest je in nemen. En dan de pyama van het ziekenhuis aan en de trombose sokken. En dan komt de verpleegster om 9.45 uur het is tijd om naar de OK te gaan even afscheid nemen van me ouders en tante. Ze nemen je dan mee ze mochten wel mee lopen. Me vader heeft bij de lift nog een keer afscheid genomen, want die kon het niet aan. Maar mijn moeder en tante zijn mee gegaan. Ze mochten tot de klap deuren. En dan nog eens afscheid nemen en dan is het echt je wordt geopereerd. Toen me moeder en tante weg liep heb ik even een paar traantjes gelaten. En dan worden er plakkers op geplakt voor je hart en er wordt infuci getokken en dan komt nog even de mensen die je gaan opereren. Dan wordt je naar de OK gebracht. Je ziet allemaal aparatuur en dan gaan ze aan je beginnen even kussentje hier een steun daar. En dan wordt er een kapje gegeven even 3 x diep in ademen en dan ben tellen tot 10 nou 4 haalden ik al niet. 12.45 uur werdt ik wakker op de uitslaapkamer en valt steets weg. Om 13.00 werdt ik echt wakker en voelde eigelijk aan een kant maar pijn maar nergens anders. Om 13.15 gaan we naar boven maar de klapdeuren haal ik niet want moet terug want moet braken, weer even wachten en dan weer naar boven. Voor ik boven was was het 13.30 uur. Daar zijn me ouders en tante. Maar heb niet veel mee gekregen dat ze er waren en zijn naar huis gegaan. Weet wel dat de dieetiste is geweest maar weet niks wat ze gezegt heeft. Het is weer bezoek tijd. Me moeder, tante, me nichtjes komen op bezoek. Hadden de kleintjes een hele mooie bloem mee gebracht. me moeder had een kaart en me zusje had een kaart mee gegeven en kennissen hadden een kaart en geld gegeven van me tante een wekker en een kaart. Ben een beetje slaperig nog maar heb wel heel de bezoek tijd wakker geweest. Bezoek tijd is weer voor bij en de verpleegkunige komt wat vla brengen en drinken. Nou drinken ging wel maar vla had in niet veel zin in. En je bent steeds slapperig. Werdt wakker heb wat gedronken. En ben weer gaan slapen. Werdt steeds wakker moest naar het toilet steeds en toen om 05.30 uur heb ik een morfiene spuit gehad voor te gaan slapen daar ben in door in slaap gevallen.

WOENSDAG 31-05-2006
smorgens voelde ik me goed, heb vla gegeten dat ging goed. Werdt verlost van de massage sokken voor trombose de andere trombose sokken moest ik aan het houden. Infuce mocht er uit en mocht naar huis. Eindelijk thuis ging niet alles goed moest s-avonds weer terug naar veldhoven moest daar nog een nacht blijven.

DONDERDAG 01-0606
Goed geslapen. Moest bloed laten prikken. En mocht naar huis als ik gegeten had. Had om 13.30 uur gegeten en mocht naar huis om 16.00 uur eindelijk thuis alles ging goed en heb me spullen ingepakt want gingen met de caravan weg.

VRIJDAG 02-06-06 zaterdag 03-06-06, zondag 04-06-06
Alles ging goed ook het eten.

MAANDAG 05-06-06
vakantie is voor bij gaan weer naar huis
thuis aangekomen even snel op de weegschaal 3,5 kg afgevallen.

DINSDAG 06-06-06
Alles goed gegaan ook het eten

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan