Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Monalisa woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 26.03).

Het ziet er weer fleuriger uit. Kost me wel gruwelijk moeite. Ik kan maar af en toe bij de computer omdat het zo'n zooitje is hier met die verbouwing en dan nog de volgende week ons huwelijksfeest, mijn hoofd loopt wel een beetje over.
Maar ook voetbal , heerlijk, ik ben gek van voetbal en het wordt zomer. Yes.
Dames kunnen we weer? Vol goede moed?

June 7, 2006 om 01:59
Zo leuk weer eens wat van je te horen. Wanneer is je trouwdag precies?? Enne ik ben ook gek van voetbal he. Zo gek dat ik mijn trainersdiploma's heb gehaald. JVT en TC III. Leuk he. Dus de komende tijdwordt het een super periode voor mij. Aanstaand weekend ben ik met een stel meiden in Valkenswaard en de week erop gaik met 50 meisjes van de voetbal een weekendje weg. Als dat niet gezellig gaat worden. Maar jij hebt weer een neergaande lijn, en zo willen we het zien. Bij mij zijn de extra pondjes van de vakantie er ook bijna af. maar het valt allemaal niet mee.

Suc6 Laat je het even weten ( trouwdag )
June 7, 2006 om 04:11
leuk te zien dat je er nog bent José. Kom op, jij kan het ook, net als mij, we moeten nu maar een keer dat lijntje blijvend naar beneden halen, ipv dat jojo-gedrag van ons de laatste tijd! We kunnen het best.
June 7, 2006 om 06:35
Hey leuk idee om onder de tafel te gaan liggen. Enne dat giegelgedrag vertonen wij ook hoor. Heerlijk is dat. en biertje erbij en lekker eten. Duhh dat kan niet meer stuk. heb je de weersvoorspellingen gelezen. Nou geweldig wordt dat. Ik heb er zin in.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan