Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Colleke1234 woog op het moment van schrijven 98.20 kg (bmi: 34.79).

Ik heb vanavond besloten dat ik de komende drie weken doorga met het cambridge dieet, ik ga in elk geval 3 weken shaken en daarna nog 3 weken door met rustig aan afbouwen.
Ik wil graag 1 juli 89 kg wegen. En kijk er erg naar uit om zo ver te komen, ik heb een week vakantie met mijn schoonouders. En heb besloten tijdens deze vakantie door te gaan. Wat ze ook denken, het is mijn lichaam en ik beslis wat er mee gebuerd!

Het zal wel heel moeilijk worden niet in de verleiding te komen. Maar zondigen tijdens dit dieet mag en kan gewoon niet, dan verkracht ik gewoon mijn eigen lijf! en wil het dus niet! anders heeft het ook geen zin, het heeft alleen maar zin als ik rustig aan weer ga eten. Heb dan ook mijn woordje klaar als ze moeilijk durven gaan doen tijdens de vakantie!

Ik zie het al helemaal zitten, om erovor te gaan. Dit keer wil ik het echt!

We gaan over 10 weekjes trouwen, nou wat zal ik er geweldig uit zien zeg, als ik zo slank ben!! ja, slank.... dat is voor mij echt slank; 89 kg!!!
Ik zal na het afbouwen geheid aankomen, maar dan ga ik er weer voor. Als ik maar onder de 90 zit!! Dan ben ik al heel erg gelukkig!!!!

En we willen zo ontzettend graag kinderen. Met een beetje mazzel en veel inzet zal ik terwijl ik zwanger word, onder de 90 zitten! Dat is toch geweldig!!!

September 23, 2006 om 12:51
hoi colleke omdat je al een poosje niet op valt af bent geweest hoop ik dat je niet de stryd hebt opgegeven.groetjes lilly33
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan