Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 6, 2006

Essie1971 woog op het moment van schrijven 105.60 kg (bmi: 34.48).

Ok Essie is weer van start. Ik ben vandaag begonnen in het boek van Sonja Bakker.
Ja dat boek dus wat iedereen al doet en dat was nu net de reden waardoor ik het uit principe niet wilde kopen, ik bedoel....we weten toch wel hoe we moeten eten om gezond en verantwoord af te vallen? Ja echt wel dat we dat weten als echt dieet-deskundigen. Maar goed....het leek me toch wel handig om per dag precies af te kunnen lezen wat ik moet eten, gewoon het rijtje af en na 9 weken ook gewoon weer van vooraf aan beginnen totdat er ruim 30 kilo af is. Appeltje eitje toch? hahahahaha nu ja de eerste dag is alvast goed gegaan.

Vandaag wel weer naar bericht gekregen. De moeder van mijn collegaatje is vanmorgen overleden, echt heel erg, ze was ziek en we zaten erop te wachten maar toch is het verschrikkelijk. 2 1/2 week geleden kregen we al net zo'n naar bericht, toen is de moeder van mijn andere collegaatje plotseling overleden. Je kan je wel voorstellen wat een impact dit heeft op ons team en dan vooral op die meiden, ik vloek wat af de laatste tijd. Zulke dingen zijn altijd zo unfair, ik zou er niet aan moeten denken dat ik mijn moeder nu al zou moeten missen. Het leven is soms hard en ... nou ja erg verdrietig! We kunnen alleen langs de zijlijn toekijken en ze zoveel mogelijk opvangen en steunen en dat doen we dan ook.

Verder gaat het bij mij thuis redelijk, heb het nu wel errug druk (extra werken natuurlijk) en dat komt je relatie ook niet erg ten goede maar dat komt wel op zijn pootjes terecht (daar ga ik vanuit)

Vanaf zaterdag gaat bij ons het open tennistoernooi van start, heb er ontzettend zin in...es even kijken of we kunnen laten zien dat we heus wel een beetje kunnen tennissen. Dit is namelijk met de competitie niet helemaal goed uit de verf gekomen. We stonden eenzaam op de laatste plek. Ik moet zeggen dat de poule dit jaar wel erg sterk was maar toch...Beetje jammer, hahahaha. Volgend jaar gewoon weer op voor de kampioenstitel.

Ik stop ermee voor vandaag, mijn mannetje komt zo thuis (heeft gewerkt) dan kunnen we nog wat quality-time met elkaar doorbrengen.

Tot snel!!!!

:kus2: Ester

June 9, 2006 om 08:31
Hey Essie! Fijn dat je weer schrijft. We (ikke) heb(ben) je gemist hoor.

Weet je, het maakt niet uit (volgens mij dan he) welke methode je volgt, Sonja Bakker of Marco Bakker (hips) maar het belangrijkste is dat je actief bezig bent met wat je eet. Dus bij elke hap die je neemt afvragen of je dat wel moet doen. In Montignac termen: Past dit bij wat ik net heb gegeten... En dan laat je het maar staan omdat je het niet zeker weet. Bij mij was het kalorieenlijstje hier op de site die me in de eerste tijd heeft bijgestaan. Zo iets van: Een reep chocola kan ik niet in dit lijstje zetten he, dus dan neem ik het maar niet...

Ik wens je heeeeeeel veel succes, ook met gedoe op je werk...

Prettig weekend!
June 14, 2006 om 04:22
Hey Esje!

Fijn om weer eens van je te horen hoor. Al weer een beetje je lijn-draai gevonden?
Naar om met dit weer binnen te moeten zitten. Longontsteking?
Ik heb me gisteren vreselijk uitgesloofd op de badmintonbaan. Een kilo zweet er uit geslagen! Ben ik wel gelukkig mee hoor!

Doe je best!

Eric
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan