Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Wombat woog op het moment van schrijven 58.50 kg (bmi: 21.23).

This is my life down under:
:australie: :wilma: :aussie:
:bloemoprij:
:kamperen: :horizon2: :dolfijnen: :coco: :koala: :haai1: :zeehond: :kameleon: :bbq: :hangmat2: :sylvester: :sylentweet:
:kangaroe:
En natuurlijk ook een beetje van dit:
:hardlopen: :fietsdefietsdefiets: :storm: :studeren: :laptop: :juf: :koffieachterpc:
:slanglijn:

Thanx Maggy, voor al die leuke plaatjes :D

June 8, 2006 om 05:12
Wat een naar leven heb je toch ;)

Donkey:ezel2: die ook erg blij word van die leuke plaatjes!
June 8, 2006 om 05:19
Wat is het toch fantastisch dat mensen van over de hele wereld met elkaar virtuelen,
Sterk staaltje vind ik dit...

Maggy in Canada, Jij in Australie, Snaai die op vakantie naar de States gaat en daar mensen treft en heen en weer vliegt met piepeltjes uit Valtaf-country.

Good Vibes versterken elkaar, dat blijkt maar weer!

:bloem3:
Grtz,
Heidi
June 8, 2006 om 05:47
Wat een uitspatting!

Hou je het nog een beetje vol zo, zonder manlief....
Of vind je het juist wel lekker zo....eventjes zonder

Fammes
:bloem2:
June 8, 2006 om 19:42
Hi :wilma:

Ja, ik kan het, heb het ook nooit zo moeilijk gevonden, begrijp dan ook niet wat me bezielt. En nu het weer écht beter wordt valt er helemaal geen reden meer te bedenken wáárom het niet zou kunnen. Ik pak dan ook 2 tot 3x per week mijn fietsje en fiets zon 12 tot 14km naar het werk en dan weer terug natuurlijk. Vorig jaar zomer heeft dat het afvallen bij mij ondersteund: verbranden.

Tjah, dat terugkijken naar het verleden; nee het maakt ons niet ouder dan we ons voelen, maar het klinkt wel OEROUD! De eerste keer dat ik het over ‘vroeger’ had en naar een maatschappelijke periode refereerde, schrok ik me een hoedje: dan ben je dus pas écht oud. Als je het over ‘vroeger’ (was alles beter??) begint te hebben. Probeer dat woordje dan ook heel diplomatiek te omzeilen….

Toch heb ik vroeger óók van dát mooie stukje aarde genoten waar jij van spreekt als het mooiste stukje. Mijn wiegje heeft in de Indian Ocean gestaan. En wel op een heel paradijselijk stukje van de Indian Ocean. Ille Seychelle. Heb daar tot mijn tiende gewoond, het lokale leven beleefd en de taal gesproken. Mijn herinneringen zijn dan ook niet schaars. Ik heb naar je foto gekeken, ja van dat zelfde Turkoois is ook de zee van de Seychelles. Het zand op jouw foto lijkt minder wit dan dat van de eilanden……...

Reizen, God dat vind ik machtig! Zou het liefst de wereld rondtrekken met mijn Muis, haar alle stukjes laten zien dat ik zelf ook nog niet heb gezien. Twee jaar terug zijn we naar Brazilië geweest, zij was toen net té jong om veel te kunnen ondernemen. Maar we zijn wél op plaatsen geweest wat ons ontraden werd om te komen. Gewoon met de locale bus en zonder opsmuk gekleed; aangezien mijn verschijning van het soort kameleon is, kan ik in veel zuidelijke culturen doorgaan voor een local.

In Nederland trekken we er ook wel regelmatig op uit, weekendtripjes, zomaar ergens naartoe met de auto en de fietsen achterop en daar een dag of twee vertoeven. Nu ik dit typ realiseer ik mij dat we dat een hele lange tijd niet meer hebben gedaan. Moest maar gauw verandering in komen! De laatste keer waren we in een gehucht in Drente. De dierentuin in Emmen hebben we nooit bezocht, zijn er wel vlakbij geweest, maar omdat we geregeld in Artis (Amsterdam) komen vond ik dat niet zon treat.

Dat lijkt mij nu heel erg spannend: jouw ontwerpbureau. Ik begrijp dat je de kunstacademie hebt gedaan, zit er dan ook een in Brabant? Lukt het een beetje om opdrachten binnen te halen? Hoe is de markt? Wat voor soort ontwerpen maak je? Heb je in je eigen huis ook dingen zelf gemaakt of laten maken naar eigen ontwerp, hoe is manloon in Australie? Oeps, beetje veel vragen! Kijk maar in hoeverre je daar op in wil gaan, no hard feelings……..

Zelf werk ik in de reïntegratiebranch. Wellicht onbekend fenomeen in Australië: werknemers/werkgevers in werkloos-, arbeidsongeschiktheid en of (dreigende) ontslag situatie adviseren, ondersteunen en begeleiden naar andere functie bij zelfde werkgever of nieuwe werkgever. Alles te doen met verzuimpreventie en uitval. Dit doe ik op parttimebasis: 3,5 dag in de week. De rest van de tijd probeer ik toegewijde en ondersteunende moeder van hele lieve 12 jarige dochter te zijn.

Hihi, jij kent mij alleen van mijn nachtelijke avontuur. Lijkt alsof ik niet anders doe…….

Werkze nog vandaag!

Groetjes, :yess:
June 9, 2006 om 09:58
Hi wombat,

Word idd erg vrolijk van die zwingende:kip: krijg er ook wel lekkere trek van:zucht:

Heb zelf een doddig babykonijn:konijn: rondhupsen, word helemaal :wappi: van haar.

Donkey
June 9, 2006 om 14:14
:bbq: dan???

Nee ben gezwicht voor een overvette maar o zo lekkere Hema-worst:lekker:
Heb hem moeten delen helaas, had er toch 2 moeten nemen:zucht:

Fijn weekend donk
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan