Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 26.23).

:hello:
Het gaat niet echt fantastisch hier. Na mijn snack en drank weekend probeer ik weer een beetje te matigen om in ieder geval de weekend-schade weg te werken. Maar ik heb vaak echt honger, nou ja honger... kindjes in Afrika hebben honger, zou mijn vader zeggen. En terecht, maar ik heb steeds vaker een knorrende, lege maag. Zou dat door de vreetbuien komen waar ik de laatste maanden last van heb gehad?

Anyway, gisteren overdag ging het redelijk. Behalve dat croissantje tussendoor op mijn werk heb ik me de rest van de dag goed gehouden aan mijn eigen voorschriften. Ik had van 7 tot 4 gewerkt, even snel wat boodschappen gedaan en gekookt. Samen met Sjaak gegeten en daarna naar de zaak van Sjaak. Van half 7 tot half 12 bezig geweest met het houtwerk afnemen, in de was zetten, uitwrijven. Wat een klus; na vijf uur continu bezig zijn ben ik nog niet eens op de helft. En hij moet minstens twee, eigenlijk drie keer in de was gezet worden! Pffff...

Toen we dus eindelijk om half twaalf klaar waren en naar huis reden, had ik echt honger! Dus snel naar huis en naar bed, of toch even langs de Mac Drive? Het werd het laatste..... Een Mac Nuggets en een Mac Flurry Rolo. Natuurlijk voelde ik me al schuldig voor het überhaupt betseld was, maar het smaakte fantastisch!

Hoewel ik het calorieën tellen heb afgezworen, kon ik het niet laten en thuisgekomen toch snel even hier in de calorietabel opgezocht wat de schade was. Wat mij eigenlijk niet eens verbaasde (alles wat ik het lekkerst vind, barst van de calorieën) was dat de Rolo variant van de Mac Flurry ongeveer 150 calorieën meer heeft dan alle andere varianten! Samen met de nuggets was mijn late maaltje goed voor ongeveer 800 Kcals! Niet dat ik die niet verbrand heb gisterenavond met poetsen aan de Hanomag, maar zo raak ik mijn weekendschade natuurlijk nooit kwijt!

Ik voel me echt een spekbig momenteel, maar weiger voorlopig nog even om de weegschaal te betreden.... Zaterdag zal ik er toch aan moeten geloven en ik vrees het ergste. Vooral ook omdat ik vandaag met Sjaak in z'n vrachtwagen naar Groningen ga, om andere banden voor de Hanomag te halen. Heen en terug is dat zeker een rit van 6 uur en dus geen tijd om te sporten en een hele dag met sjaak weg betekent dat ik de hele dag sterk moet zijn en allerlei lekkere dingen moet afslaan zoals de snoepjes die Sjaak ongetwijfeld koopt bij de benzinepomp, en de vette happen uit de muur! Gelukkig kunnen we met de vrachtwagen niet door de Mac Drive.... Das m'n enige geluk vandaag! Hahaha!

Verder alles goed; nog precies twee weken en dan gaan we lekker op vakantie. Maar als ik bedenk wat er allemaal nog aan de Hanomag moet gebeuren, worden het twee hele drukke weken!
Fijne dag allemaal en succes met lijnen!
:groetjes: en liefs,
Annemiek!

June 8, 2006 om 09:29
En na die twee weken hard werken, krijg je dan eindelijk wat je verdiend. Rust en vakantie.

Meid, maak je even niet te druk over die weegschaal. Beslis voor jezelf dat het na de vakantie weer komt. Je hebt nu de pre-vakantiestress en die is ook niet makkelijk te weerstaan.

:hug:

chantal (die inmiddels een halve zak met winegums op heeft ;)
June 9, 2006 om 11:16
Hahaha.....hoe herkenbaar al die drukte!
Heb nog een verschilletje ontdekt tussen onze kerels.....de mijne snoept niet....!!
Echt verschrikkelijk, koop ik een zak drop voor in de auto, gezellig om samen van te genieten, hij slaat 9 van de 10x af, vind ie niks aan.
Mac daarentegen wel, is ook héérlijk!

Meid, succes de komende weken, je moet maar denken, na gedane arbeid is het rusten nóg beter!
Liefs!!
Chantal :D
June 9, 2006 om 15:26
Hoi Annemiek,

ik ga mezelf ook niet wegen voor maandag hoor, vrees ook het ergste. Dat je het druk hebt, helpt natuurlijk wel met verbranden, maar ik doe op het moment ook nog eens weinig.
Heel veel succes morgen op de weegschaal, en een fijn weekend.

Liefs Esther
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan