Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

WendyXL woog op het moment van schrijven 157.30 kg (bmi: 50.78).

:goedemorgen: iedereen :dagboekje:

Alleereerst wil al mijn lieve buddies een :groepsknuffel: geven voor de steun en support die ik van jullie heb gekregen de laatste tijd... :dankje: !

Ik was echt even de weg/de knop/ de motivatie kwijt nu ik zolang op een plateautje bleef hangen zonder enig resultaat. Wat kan de :weegschaalblauw: toch van invloed zijn op mijn humeur!

Vanaf afgelopen maandag gaat het goed en ik ben nu redelijk goed afgekickt van vetten en suikers dus nu zaak het vol te houden.
Gisteren bij de :ww1: was er 7 ons af en daar was ik blij mee, die lijn in mijn grafiek moet en zal naar beneden.

Gisteravond hadden we slotavond van het concert met chinees buffet...mmm..erg lekker dus vanavond gaat mijn wekelijkse snaaiavond niet door. Ook nog chocolade op gisterenavond...en vanmorgen op de weegschaal was ik toch weer 3 ons afgevallen. Zo kan het dus ook...haha! Dat is niet normaal natuurlijk maar ik was er wel blij mee!

Ik at best vaak crackertje met zeezout en op aanraden van een buddie ben ik daar nu even mee gestopt omdat ik wellicht daardoor extra vocht vasthoudt. We zullen zien.

De lijn tussen goed en slecht eten is heel broos en makkelijk te overschrijden. Voor mij zaak om mijn emoties niet weg te eten maar ergens afleiding in te zoeken. Ik weet nog niet wat, ben zelf niet zo een wandel-mens (tip van Hans /snaai) maar wellicht is vroeg naar bed gaan ook een idee. Jullie tips over afleiding zijn van harte welkom!

Iedereen heel veel succes deze week en zet hem op!

:groetjes:
:w1endy

June 8, 2006 om 02:26
Ha die lieve Wen!
:wow: 7 ons is geweldig! Volgens mij ook meer dan je verwachtte, of niet? In ieder geval, je hebt het verdiend, want je bent weer super goed bezig sinds maandag!

Ik kan m'n draai, of eigenlijk de knop, nog niet echt vinden. Op zich gaat het redelijk, maar ik eet toch nog de verkeerde dingen af en toe. Gisteren weer de Mac en nog wel om half 12 's avonds ook!

Ik weet zo goed hoe het moet, kan het aan iedereen vertellen, maar waarom zwicht ik dan toch weer aan het eind van de dag? Jouw verhaal van vandaag inspireert voor nu in ieder geval wel even om m'n jelly backbone te rechten en m'n schouders er onder te zetten. Ik hoop dat ik aan het eind van deze dag dat nog steeds kan zeggen!

Straks de hele dag met Sjaak op pad, met de vrachtwagen naar Groningen. Maar ik ga een gezond lunchpakket en fruit mee nemen voor onderweg. Heb lekker een doos kersen gekocht, dus die gaan mee voor de "snack" ! Hopelijk kan ik Sjaak's benzinepompstops, waarin hij ongetwijfeld snoep, ijs, of andere snacks gaat kopen voor onderweg weerstaan....

Maar goed, jij bent in ieder geval weer op de goede weg, en ik ga je volgen!
Wish me luck!
:groetjes: en liefs,
Annemiek.
June 8, 2006 om 02:38
Je lijn heeft een uitstapje naar :pijlup: gemaakt en gaat nu voorlopig weer :pijldown: dat weet ik zeker. Zo te horen is die motivatie weer terug gekeerd. Per :ns: ?

Hier alles ook okee :okidoki: alleen krijg ik de lijn niet een heel eind naar beneden helaas....We blijven ons best doen!

Fijne dag.
:ioor2:
Lilian.
June 8, 2006 om 03:09
hey lieffie
chinees buffet??? d8 bbq......any way wel heeeel lekker dus,ik ben gek op chinees :)
thuis scheelt het precies 1 kilo met ww op de :weegschaalrose:en in de ochtend ook nog eens 1 kilo(minder)dus dat hou ik nu aan,voor mijn doel 21 aug.95 te wegen
mijn grafiek laat zien dat ik al onder mijn dagelijkse doel zit.dus ik ben blij dat ik het nu iedere dag kan zien op mijn nieuwe weegschaal.
het motiveerd enorm om te zien dat ik dat doel dus kan halen.
ik heb mijn sporten deze week gemist,dus dat gaan we volgende week ff flink inhalen.
en dan gaan we voor een iets grotere min op de kaart:!:
kussssssss en ga zo door he(ipv van die snaaiavond doe je maar wat ik je zei;)
:vlinder:
June 8, 2006 om 03:49
Hoi Wen,
Gelukkig is er weer wat af,dat gaat weer de goede kant op.Ik ben gisterenavond niet geweest:ww1:Onze eigen coach was er niet,had een vergadering van de ouderraad,kaart is vol,kortom allerlei redenen om niet te gaan:!:

Ik heb heel vaak op dinsdagavond een snaaiavond,dan is mijn mannetje nl naar de muziek en heb ik dus vrij baan(kinderachtig he?)Ben nu al 2x gewoon om half 9 naar bed gegaan op dinsdag,gewoon lekker lezen en tv kijken en dat weerhoud me om te gaan snaaien.

Morgenochtend ga ik weer op de :weegschaalrose:ben benieuwd wat het resultaat is.

Meis sterkte voor de komende week,groetjes Yola:horizon:
June 8, 2006 om 18:52
Wat goed!! Je hebt de draad weer te pakken! :jippie: :jippie: :jippie: :jippie: Super! Ik ga volgende week weer verder. Had even pauze genomen, was :zwanger: , nu niet meer.

Ik heb inderdaad ook geleerd om, zoals m´n nichtje dat zo mooi noemt, uit de situatie te gaan als je een moeilijk moment hebt of voelt aankomen. Dus zorgen dat je bezig blijft:aapje: . Mijn valkuil is te gaan snoepen ´s avonds als ik moe ben. Maar als ik moe ben moet ik gewoon naar bed gaan en niet beneden blijven hangen. Lag er dus vanavond ook al heel vroeg in:dromenvakantie: . Maar dat komt door wat er gebeurd is, ben nog erg moe maar dat zal wel gauw weg gaan. Wat ik nog meer doe ´s avonds? Ik heb m´n wc geverfd. De muren dan. Turquoise met vlinders:grinnik: . Foto´s inplakken. Internetten. Gewoon zorgen dat je afleiding hebt. Een pot thee wegdrinken met een vriendin (zonder iets erbij) werkt ook prima. Succes!:lieveheersbeestje: :zon3:
Onbekend
June 10, 2006 om 03:12
Hoi Wendy,
:hallo:

Goed hoor, je hebt de knop weer omgezet!! 7 ons eraf knap hoor.

En nu vasthouden, heb je het boek van dr Phil weleens in gekeken, moet zeggen dat staat vol bruikbare tips.

Hier gaat het ook lekker,de :ww1: cursus zat er niet in deze week, had zoveel last van buikkrampen dat ik linea recta naar huis ben gegaan en daar met een aspirientje op de bank ben gedoken.

Ga zo door...ik ga ook goed met eten nu. Hoop die 90 kilo grens voor eind juni te hebben bereikt.

fijn weekend,
met veel :zon3: letterlijk en figuurlijk,
:knuffel:
Loes
June 13, 2006 om 02:41
Ik wil....
Ik kan.....
En ik zal.......

Maar het lukt niet!
:help2:

Pfffff........hahahahaha!
June 14, 2006 om 02:36
Goed zo Wendy!!! En nu doorzetten hoor! (en dat zeg ik haha, ik ben juist helemaal terug bij af...)
Ik hoop echt dat je je streefdoel haalt. Het is echt heel knap dat je dan in anderhalf jaar 50!!! kilo af bent gevallen!!!

Liefs Juffie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan