Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 8, 2006

Marjoke woog op het moment van schrijven 113.00 kg (bmi: 35.27).

Vorige week mij aangemeld en de eerste dagen voortvarend van start. Ik had echt de moed erin. Toen brak het Pinksterweekend aan, en ik merk dat ik het dan heel lastig volhouden vind.
Ik lijk wel geobsedeerd door eten. ik denk de hele dag aan eten: wanneer mag ik weer eten, wat ga ik eten, niet te veel eten, zal ik nu al wat eten. Ik wordt er gek van!! . Bewust ben ik niet elke dag op de weegschaal gaan staan. Na het weekeinde bleek ik toch 1 kilo af gevallen te zijn, maar nu staat het weer stil. 1kilo maar, na zoveel strijd!!! Dat maakt mij wel wat moedeloos als ik naar al die andere grafieken kijk, het lijkt wel of dat allemaal geweldig ga. Ik kijk er maar niet meer naar.

Ik ga weer door met goede moed, het moet er tenslotte af.
Hoewel het de komende weken nog zwaar wordt: morgen jarig en over twee weken gaan we 4 weken op vakantie.
Zijn er nog meer lijners, waar het zo moeizaam gaat?

June 9, 2006 om 08:42
Hoi,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag :cadeau:

:happybirthday5:

Maak er een fijne dag van :party2:

Met heel veel visite : visite:

Groetjes *###CLIFFORD###*:haveaniceday::poes2:
February 3, 2008 om 10:34
Na meer dan anderhalfjaar meld ik mij weer. Ik was dapper begonnen in 2006. Toen kwam de vakantie eraan en is het helemaal mis gegaan. Uiteindelijk was ik in 2007 geen 80 kilo maar einde 2007 ruim 116 kilo. Tot wordt te zot: ik krijg last van mijn heupen, ik voel mij lelijk. Ik kan geen broek meer kopen, tenzij het zo'n weinig flatteuse broek in de kleur beige is. Kortom : ik heb er helemaal genoeg van, wat een slappeling ben ik toch. Op mijn werk is er een collega die het afgelopen jaar 30 kilo is afgevallen, en waarom lukt mij dat nu niet??????
Inmiddels ben ik nu 5 weken verder en is er 5 kilo af. Ik ben nog niet op mijn gewicht van twee jaar terug, maar ik voel mij nu wel veel sterker!!!
Nu die eerste 5kilo er weer af is, zoek ik weer contact met mede lotgenoten . Het is een genoegen om ieders geworstel, maar ook van de successen te lezen. Ik ga er weer tegenaan!!!!!!!!!
February 4, 2008 om 07:22
Hoi Marjoke.
Het is een eeuwige strijd he. Ik was in sept 2005 begonnen met Sonja Bakker deel 1 en daarmee in een half jaar tijd 11 kilo afgevallen. Maar die zitten er nu weer allemaal aan.
2 januari opnieuw begonnen met SB deel 5. Heerlijke recepten en het werkte ook: in 4 weken 3,6 kilo kwijt. Afgelopen zaterdag hebben we gegeten bij de Griek. En ikdacht dat ik keurig had gedaan: eenGriekse salade vooraf en souvlaki als hoofdgerecht. Geen patat , geen rijst. Capucino toe en tussen door 3 rode wijn en 5 glazen water. Helaas ; 1,5 kilo er weer aan. In 1 dag tijd. Ik baal. Ik was net zo fijn onder de 109 gekomen en u weer 110.
Ik zag gister jouw profiel en ik dacht: dat is ongeveer hetzelfde schuitje. + het feit dat je op dezelfde dag jarig bent als mijn man en dochter.
groet Alleseter ( Carla)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan